Βαθμολογία

Το Άλφα και Ωμέγα ο Βασίλης Μπαξεβάνος!

Ο 22χρονος μέσος με καταγωγή από τα Γιαννιτσά Βασίλης Μπαξεβάνος ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Τύρναβο σε μια νέα προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος που θέλει σίγουρα μεγάλη υπομονή αλλά είναι άξια συγχαρητηρίων.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο δυναμικός παίκτης μπορεί να είναι νέος σε ηλικία αλλά έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία στις ομάδες που έχει αγωνιστεί στη Β’ Εθνική (Πιερικό, Πανηλειακό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Παναχαϊκή).

Από την πρώτη κιόλας αγωνιστική έδειξε πως θα αποτελέσει τον βασικό μοχλό στη μεσαία γραμμή του Τυρνάβου. Παίκτης που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και δείχνει κάθε αγωνιστική πως κάνει τα πάντα για την ομάδα του ώστε να την βοηθήσει, σαν σωστός επαγγελματίας που είναι.

Ο Μπαξεβάνος μάλιστα την περασμένη Κυριακή (25/10) πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τον Τύρναβο στη νίκη της ομάδας του με σκορ 0-2 στο Μαρτίνο κόντρα στον τοπικό Οπούντιο.

Σίγουρα ο τεχνικός Μίλτος Ζιάκας θα ήθελε να έχει και άλλους τέτοιους παίκτες στην ομάδα του που θα μπορέσουν να τον βοηθήσουν στον φετινό Γολγοθά της Γ’ Εθνικής.