Βαθμολογία

Φαν Χάαλ: «Ήμασταν άτυχοι κι αυτοί τυχεροί»

Ικανοποιημένος έμεινε σε γενικές γραμμές ο Λουίς φαν Χάαλ από την απόδοση της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ (0-0), τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν άτυχη που δεν πήρε το τρίποντο. Μάλιστα, μία ημέρα μετά την φάση με την goal line technology στο ματς της Τσέλσι, ο Ολλανδός έκανε λόγω για περαιτέρω χρήση της τεχνολογίας που θα βοηθήσει σε φάσεις σαν αυτή του Άντερ Ερέρα, όπου ζητήθηκε πέναλτι.   
 
«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ήμασταν άτυχοι κι αυτοί τυχεροί. Ελέγξαμε το παιχνίδι πολύ καλά για 90 λεπτά παρά το γεγονός πως απέναντί μας είχαμε μια ομάδα σαν την Σίτι. Δεν έχω παράπονα. Αλλά θέλαμε να κερδίσουμε και δεν τα καταφέραμε.

Έπρεπε να έχουμε πάρει ένα πέναλτι για μαρκάρισμα στον Ερέρα. Για μένα είναι εύκολο να το δω βέβαια , έχοντας το ριπλέι. Ο διαιτητής έχει ένα δευτερόλεπτο. Πάντα έλεγα ότι θέλουμε την βοήθεια της τεχνολογίας, αλλά είμαι “μόνος στην έρημο” που το ζητάει.

Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου. Ήταν συγκεντρωμένοι για όλο το ματς, αν και δεν δημιουργήσαμε τόσες πολλές φάσεις. Δεδομένου ότι είχαμε ένα μεγάλο ταξίδι προς και από τη Μόσχα, είμαι ικανοποιημένος» σχολίασε.