Βαθμολογία

Κλοπ: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι παραμύθι»

Καλά τα όνειρα και οι βλέψεις, όμως το παραμύθι- όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε- με την πραγματικότητα απέχουν πολύ και η Λίβερπουλ θέλει χρόνο μέχρι να δείξει διαφορετικό, βελτιωμένο πρόσωπο!   

Με δηλώσεις του μετά τη νέα αποτυχημένη απόπειρα να πανηγυρίσει νίκη από τον πάγκο των «κόκκινων», ο Γερμανός ξεκαθάρισε ότι με τον καιρό και τις «σταθερές» αλλαγές που σκοπεύει ο ίδιος να κάνει, θα έρθουν τα αποτελέσματα. Μέχρι τότε, υπομονή…

«Μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα, αλλά δεν γίνεται να δουλέψουν όλα αμέσως. Εάν υστερείς κάπου, δεν μπορείς την επόμενη μέρα να είσαι 100% έτοιμος. Το σημαντικό είναι να κάνεις αλλαγές που θα σε ωφελήσουν από το επόμενο παιχνίδι και όχι απλά γρήγορες και προσωρινές. Την Τετάρτη (Λιγκ Καπ) έχουμε ακόμη μία ευκαιρία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

Όσον αφορά την αποψινή ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον και την αδυναμία της ομάδας να επιστρέψει στις νίκες, απάντησε: «Φυσικά και το μομέντουμ που περνάμε δεν είναι το καλύτερο, διότι μέσα σε μία εβδομάδα σπαταλήσαμε πολύ ενέργεια. Η Σαουθάμπτον δεν είχε ηττηθεί εκτός έδρας, επομένως έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά. Σκοράραμε και θέλαμε τη νίκη, όμως τελικά δεν τα καταφέραμε.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι παραμύθι. Πολλές φορές γράφουμε ιστορίες με το τι θέλουμε, αλλά δεν βγαίνουν στην πραγματικότητα. Βλέπεις ότι τα παιδιά αυτά μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο, είναι τεχνικά και σωματικά δυνατοί. Δείτε, όμως, την απογοήτευσή τους μετά από αυτό το αποτέλεσμα».