Βαθμολογία

Ανέλαβε ο Μανώλης Παπαδόπουλος στον Κανάρη

Το ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπορεί να μην ήταν ιδανικό, με τον Κανάρη Νενήτων να παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη με 4 βαθμούς έπειτα από ισάριθμες αγωνιστικές, ωστόσο η ομάδα της Χίου δεν το βάζει κάτω.

Η διοίκηση του συλλόγου βρήκε γρήγορα μάλιστα και τη λύση για την τεχνική ηγεσία μετά και το διαζύγιο με τον Χριστόφορο Τσατσαρώνη, ώστε να μην χαθεί πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που γίνεται για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο «εκλεκτός» λοιπόν των ιθυνόντων είναι ο Μανώλης Παπαδόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τις φανέλες των ΑΕΚ και Ιωνικού. Στην Ένωση μάλιστα ο 46χρονος προπονητής είχε καθίσει και στον πάγκο ως βοηθός των Λίνεν και Βλάχου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κανάρης ανέφερε: «Ο A.Π.Ο. Κανάρης Νενήτων καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένεια του, τον Μανώλη Παπαδόπουλο, που αναλαμβάνει νέος προπονητής στην ομάδα μας. Ο κ.Παπαδόπουλος έχει εργαστεί κατά το παρελθόν σε Κέρκυρα, Α.Ε. Γιάννινα, Πάμισο Μεσσήνης, Λαμία, Αιγάλεω και Χαϊδάρι. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνεργασία και πολλές επιτυχίες».