Βαθμολογία

Λευκή ισοπαλία στην Νεάπολη

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα, τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λύκους και Δόξα Αρμενίου, για τον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι δύο ομάδες, αν και προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ, δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να μείνουν στο ισόπαλο 0-0 και να μοιραστούν βαθμούς κι εντυπώσεις.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Στο πρώτο μέρος, καλύτεροι ήταν οι φιλοξενούμενοι, έχοντας μάλιστα και δοκάρι, με τον Καψούρη, ενώ έχασαν ευκαιρίες με τους Χατζόπουλο και Γκόντα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και είχαν κι αυτοί δοκάρι με τον Αλεξανδρή, ενώ ευκαιρίες έχασαν οι Ρακιντζόγλου και Δάλλας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι Λύκοι, τέλειωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 75’, ο Κακαρδάκης χτύπησε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο και αφού όλες οι αλλαγές είχαν γίνει, την θέση του κάτω από τα δοκάρια, πήρε ο Βάνης.

Λύκοι (Λευτέρης Λελέδης-Σάκης Καλαμάς): Κακαρδάκης, Βάνης, Καψάλης, Μούτσα (60’ Γεωργούλας, λ.τ.), Ντριβαλάς, Σπανός, Τζήμας, Νικάκης, Τιραϊδής (46’ Δάλλας, λ.τ.), Ρακιντζόγλου (65′ Αλεξανδρής), Μαυροδήμος.

Δόξα Αρμενίου (Τάκης Τζήκας): Κουβελάς, Ψάρρας, Χατζής (74΄Σπανός), Σεσκλιώτης, Καραμπουντάκης, Καψούρης, Χατζόπουλος (55΄Σολάκου) Καμπανάς (82΄Στούκας), Χιούσα, Ρουμπιές, Γκόντας.

Διαιτητής: Τσιτρούλης Βοηθοί: Καραθάνος, Τζιόλας.

Γιώργος Μητσιούλης