Βαθμολογία

Μπεριτζάς: «Είμαστε μαχητές»

Ο τεχνικός του Οικονόμου Τσαριτσάνης κ. Τάσος Μπεριτζάς μετά το τέλος του αγώνα με τη Φαρκαδόνα ανέφερε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Ξέραμε ότι σήμερα θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, ποιοτικούς και ότι αυτούς τους παίκτες αν τους αφήσεις όπως λίγο το κάνανε στο δεύτερο ημίχρονο μπορούν να σου δημιουργήσουν πολλά προβλήματα.

Είπαμε να πρεσάρουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο, νομίζω ότι το πετύχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με εξαίρεση 15 με 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, ο αντίπαλος με μεγάλες πάσες μας έβαλε στην εστία. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν, ήρθε το γκολ και κερδίσαμε 1-0.

Ξεκινήσαμε στην αρχή να πάμε με χαμηλά την μπάλα ανάμεσα  στα δύο στόπερ γιατί ξέραμε ότι εκεί ίσως βρίσκαμε διόδους στην ταχύτητα, είχαμε κάποιες φάσεις για να κάνουμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο τα αλλάξαμε λίγο και είπαμε απ’ τα πλάγια ίσως μπορούσαμε να δημιουργήσουμε καταστάσεις ιδιαίτερα από την δεξιά πλευρά και έτσι μπήκε και το γκολ. Τα παιδιά αυτά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δώσανε μια ταυτότητα στην ομάδα.

Έχουμε γολγοθά, είναι θετικό που είμαστε σταθεροί, είμαστε μαχητές, δεν γίναμε υπέρ ομάδα ακόμη, μένει πολύς δρόμος θα χαρούμε αυτή τη νίκη για δύο μέρες και ξανά δουλειά για το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, είναι ο 12ος παίκτης, θεωρώ ότι του δίνουμε αυτό που θέλει και θα προσπαθήσουμε για ότι το καλύτερο. Εύχομαι στην ομάδα της Φαρκαδόνας και τον Γιάννη Προβίδα που ανέλαβε τώρα καλή πορεία και να πετύχει τους στόχους του».

Χρήστος Γκατζούλης