Βαθμολογία

Δί(Χ)ως νικητή στο Ομορφοχώρι

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Δόξα Ομορφοχωρίου και Θερμαϊκό Στομίου, για τον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ.

Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ από νωρίς, όταν μόλις στο 10ο λεπτό, ο Τζέβρι Σινάν, σημείωσε το 0-1, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Τσιάρας Ι., είχε και δοκάρι. Οι γηπεδούχοι όμως, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 44’, όταν ο Τζήμουλας έκανε το 1-1, που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

Από εκεί και πέρα, δοκάρι είχε και η Δόξα, στο 72ο λεπτό, με τον Τζήμουλα, ενώ οι γηπεδούχοι τέλειωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καλαφάτης, στο 70ο λεπτό.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μανώλης Γαραζανάκης): Μπίκης, Καλαφάτης, Ιορδανίδης, Τσόγκας, Γκαμπέτας (10’ Τζαλαμπύρας, λ.τ.), Μπαντάφας, Ασίκογλου (75’ Κουσιώρας), Φούκης, Τζήμουλας, Πετρίκης, Σπυρόπουλος (46’ Χριστοδούλου).

Θερμαϊκός Στομίου (Γιώργος Σκρέτας): Φωτίου, Μυλωνάς, Θεοδώρου, Καρέντζος, Κίτσιος, Τσιάρας Ι., Σινάν Τζ., Οικονόμου (80′ Αλβανός), Πολύζος (70′ Σελήνης), Χατζηλιόντας, Λιάκος (75′ Οσμάνι).

Διαιτητής: Κυρίτσης Βοηθοί: Ρουπέλας, Διαμαντής.

Γιώργος Μητσιούλης