Βαθμολογία

Εντυπωσιακό «διπλό» για τους Ατρόμητους/Θύελλα

Νίκη με το εντυπωσιακό 3-6, κατάφερε να πάρει η ομάδα των Ατρομήτων/Θύελλα, μέσα στην έδρα του Μελιβοιακού, το απόγευμα της Κυριακής, για την 3η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Ζιάκα, για να ισοφαρίσουν στο 11’ οι γηπεδούχοι, με τον Βούρτουρα. Ο Κωστούλας, έβαλε την ομάδα της Λάρισας και πάλι μπροστά, λίγο αργότερα, με το 1-2, να παραμένει μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Βούρτουρας, ισοφάρισε και πάλι για τον Μελιβοιακό, σε 2-2, όμως ο Πινακάς, έβαλε και πάλι μπροστά τους Ατρόμητους/Θύελλα. Ο Λαδάς, έκανε το 3-3 για τον Μελιβοιακό, αλλά από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι, πήραν μπροστά και κατάφεραν με τέρματα των Χατζή, Πινακά και Τσάκουλη, να φύγουν με το τρίποντο, διαμορφώνοντας το τελικό 3-6.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι οι γηπεδούχοι, έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία, ενώ κάνουν λόγο μέχρι και για αλλοίωση αποτελέσματος.

Μελιβοιακός (Σπύρος Ευαγγέλου): Ζιούρκας, Παπαρίζος Μιχ., Λαδάς, Δημητρούλης (70’ Παπαρίζος Ρ.), Βούρτουρας, Μαλαχτάρης, Μπασανάς, Μπάτσικας, Γουργιώτης, Λώλος (46’ Γκουντάρας Ι.), Μακρής.

Ατρόμητοι/Θύελλα (Θοδωρής Βουτυρίτσας): Στεφούδης (46’ Τσατσάρας, λ.τ.), Μάρης, Τσάκουλης, Τσανάκας, Μπέλιος, Νταφόπουλος, Γερακίνης (55’ Πινακάς), Τόπης, Χατζής, Ζιάκας, Κωστούλας (78’ Δημόπουλος).

Διαιτητής: Καραγιάννης Βοηθοί: Κοτούμπας, Γούλας.

Γιώργος Μητσιούλης