Βαθμολογία

Διπλό για το Μεσοχώρι στο Πουρνάρι

Η Ελπίς Μεσοχωρίου πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην δύσκολη έδρα του Πουρναρίου με σκορ 1-2. Η ομάδα του Νίκου Χρόνη έδειξε τις διαθέσεις που είχε από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Στο 16' πολύ καλό σουτ του Καρακώστας λίγο άουτ, στο 24' το σουτ του Κουγιώνη μάζεψε ο Κρητικός.

Στο 31' ο Φακίτσας έκανε το πλασέ μάζεψε ξανά ο Κρητικός. Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους καλό φάουλ του Καρακώστα δύσκολα απέκρουσε ο Κρητικός. Στο 44' ο Καρακώστας εκτέλεσε το φάουλ, ο Μούσιος πήρε την μπάλα και με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 58' ο Τσιάρας εκτέλεσε το μακρινό σουτ, το κοντρόλ έκανε ο Φακίτσας και με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 59' πολύ δυνατό σουτ του Ακριβόπουλου λίγο άουτ, στο 78' σουτ του Σαπουνά δύσκολα έβγαλε ο Κρητικός. Στο 70' το Πουρνάρι αντέδρασε με τον Τσιαμούρα που το σουτ του μείωσε σε 1-2.

Στο ίδιο λεπτό ο Κρητικός Θ. έκανε τη κεφαλιά μόλις άουτ. Πέντε λεπτά μετά ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα ελάχιστα άουτ, στο 85' ο Κρητικός Θ. έκανε την κεφαλιά η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 90' το Πουρνάρι θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα, αφού το σουτ του Γαρυφαλλόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 92' το Μεσοχώρι είχε Ακριβόπουλο, Κουζιώνη και Σαπουνά, ο τελευταίος δύο φορές έκανε το σουτ η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

*Η διοίκηση του Μεσοχωρίου ευχαριστεί θερμά για την φιλοξενία και θα ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.

Αναγέννηση Πουρναρίου (Κώστας Μπακατσής): Κρητικός Γ., Πατσιώνης (55' Κρητικός Θ.), Γκέκας, Ζαϊρές, Γούργος, Νεμπεγλέρας (65' Γκαντόγλου), Πάσχος, Κρητικός Μ., Ζιούστης (48' Κρητικός Ν.), Τσιαμούρας, Γαρυφαλλόπουλος.

Ελπίς Μεσοχωρίου (Νίκος Χρόνης): Πατσιτός Δ., Χαράλαμπος, Μούσιος, Γκαμπέτας Σ., Χρόνης Γ., Μαρκούγιας (46' Ακριβόπουλος), Νεράντζης, Τσιάρας, Κουζιώνης, Καρακώστας (75' λ.τ. Πατσιτός Θ.), Φακίτσας Σ. (60' Σαπουνάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Δεδικούσης, Μπάρκας.