Βαθμολογία

Δύσκολο διπλό για την Ανθούπολη

Ο Κεραυνός Δέντρων υποδέχθηκε την Ανθούπολη και ηττήθηκε με σκορ 0-2. Μόνο εύκολη δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε αυτή την νίκη αφού τα Δέντρα πάλεψαν μέχρι το τέλος.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Σκορδίλη να δίνει στον Μαρβατάι και αυτός θα αστοχήσει στο 10ο λεπτό. Απο έκει και πέρα την υπεροχή την είχαν τα Δέντρα. Στο 20’ ο Γκαντρής θα βρει τον Αγγέλη με το πλασέ του να καταλήγει λίγο άουτ.

Στο 28’ ο Γκαντρής θα κάνει το δυνατό σουτ απο μακριά αλλά ο Χάμος θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ. Η τελευταία φάση θα έρθει στο 40’ για τους γηπεδούχους με τον Γκαντρή να κάνει το σουτ να απομακρύνει ο Χάμος πάνω στον Βόραδα που δεν θα μπορέσει να σκοράρει από πολύ κοντά.

Στην επανάληψη και με το «καλημέρα» η Ανθούπολη θα ανοίξει το σκορ με δράστη τον Αλβανό που με προβολή μετά από κόρνερ του Μαρβατάι θα κάνει το 0-1 στο 50’. Στο 63’ θα έρθει και το 0-2 ύστερα από μια ατομική ενέργεια ο Σκορδίλης θα σκοράρει με «λόμπα». Αμέσως μετά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με τον Καλέση Απ. Να κάνει το σουτ αλλά ο Χάμος θα του πει όχι.

Κεραυνός Δέντρων (Χρήστος Τασιούλας): Κυριακής, Αγγέλης (60’ Κατσιαβρίας), Μπακού, Τασιούλας, Καλέσης Αχ., Γκάτης, Κουτσογιάννης, Τζούτσος, Βόραδας (63’ Κυριτσόπουλος), Γκαντρής, Καλέσης Απ.

Ανθούπολη (Χρήστος Αθανασόπουλος): Χάμος, Τζήκας, Αντωνόπουλος, Νίκου, Κυπαρίσσης, Παυλίδης, Αθανασίου, Βλησαρούλης, Σκορδίλης (75’ Τζιβάκας), Μαρβατάι (63’ Πούλιος), Αλβανός (63’ Μπατζιανούλης).

Διαιτιτής: Τσιοφλίκη Βοηθοί: Αναστασίου, Τσακνάκη.