Βαθμολογία

Πρώτη νίκη για τον Τύρναβο!

Ο Τύρναβος κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος) την 6η αγωνιστική κόντρα στον Οπούντιο στο Μαρτίνο με σκορ 0-2.

Η ομάδα του Τυρνάβου κατάφερε επιτέλους να συνδυάσει το καλό ποδόσφαιρο με τα γκολ και στο τέλος να επιστρέψει με το τρίποντο που τόσο είχε ανάγκη.

Μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες του Μίλτου Ζιάκα που αξίζουν συγχαρητήρια και σίγουρα η συνέχεια περιλαμβάνει ένα ακόμη εκτός έδρας ματς αυτή τη φορά στη Φαρκαδόνα.  

Το φιλμ του αγώνα

7’ Φάουλ του Καντού πετάχτηκε ο Σπυριδάκης για την προβολή, η μπάλα όμως έφυγε λίγο άουτ.

10’ Φαρμακερό σουτ από τον Πέππα λίγο άουτ στη σημαντικότερη φάση των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος.

38’ Προσπάθεια του Θαναηλάκη από πλάγια θέση η μπάλα θα καταλήξει στην αγκαλιά του Παπαγιάννη που δεν αιφνιδιάστηκε.

57’ Απ’ ευθείας φάουλ του Καντού διώχνει με υπερένταση ο Παπαγιάννης.

62’ Ο Παπαχρήστος με διαγώνιο σουτ από τα αριστερά θα ανοίξει το σκορ για τον Τύρναβο (0-1).

65’ Σέντρα – σουτ του Κρίτσα από δεξιά, παρενεβλήθη το κεφάλι του Τασιούλη, η μπάλα βρίσκει και στο χόρτο κι από κει στο οριζόντιο δοκάρι του Καρανάσου που παρακολουθούσε εξουδετερωμένος.

67’ Φάουλ του Τσιρλίδη και επέμβαση του Καρανάσου στην αριστερή του γωνία.

75’ Φάουλ του Κωτσαλά η μπάλα πέρασε από όλους κι από τον Καντού που δεν πρόλαβε να την σπρώξει στα δίχτυα.

77΄Πάσα του Κωτσαλά για τον Θαναηλάκη αυτός έχασε μέσα στην περιοχή την μπάλα πίεσε όμως κι βοήθησε να πάρει κατοχή ο Πέππας το σουτ του οποίου απέκρουσε σωτήρια με τα απόδια ο Παπαγιάννης.

85’ Ο Τύρναβος βρήκε διαδρόμους και με τον Τσιρλίδη βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Καρανάσου που μπλόκαρε με παρέμβαση του Κουτσούμπα. Ο α’ βοηθός Κορωνιός υπέδειξε παράβαση και το έμμεσο ο Μπαξεβάνος το μετέτρεψε σε γκολ μετά την πάσα του Τσιρλίδη.

90’ Αποβολή του Γ. Κωτσαλά για μαρκάρισμα πάνω στον Αϊβάζη.

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καρανάσος, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς Γ., Σπυριδάκης, Τσέλος, Δέδες, Ζαχαρόπουλος (63’ Κωτσαλάς Ν.), Πέππας, Θαναηλάκης, Καντού (78’ Δημητρέλης) , Κακκάβας (46’ Κόκα)

Τύρναβος (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Καρατάσιος, Καριαμπάς, Μπαξεβάνου, Παπαχρήστος (90’ Λούγκος), Κρίτσας), Κόκορας (46’ Τσιρλίδης), Λίταινας, Τασιούλης (83’ Ζερκούλης)

Διαιτητής: Ωραιόπουλος. Βοηθοί: Κορωνιός και Αραβίδης.