Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη για τον Οικονόμο!

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη στο «Γ. Μητσιμπόνας» απέναντι στην Φαρκαδόνα με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν έξυπνα και κατάφεραν με γκολ του Ηλία Καραγιάννη στο 53’ να πάρουν τον τρεις πολύτιμους βαθμούς. Γεμάτο το γήπεδο της Τσαριτσάνης.

Καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο…

Στο πρώτο 45λεπτο λίγες ήταν οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες στιγμές μπροστά από την εστία του Ντάσκα και σε κάποιες φάσεις τα κατάφεραν χωρίς όμως να έχουν την ανάλογη αποτελεσματικότητα. Από την άλλη η Φαρκαδόνα προσπάθησε και σε ορισμένες φάσεις έφτασε με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Γούπου.

Ένα γκολ και λίγες φάσεις στην επανάληψη

Στην επανάληψη ο Οικονόμος κατάφερε να σκοράρει νωρίς και στη συνέχεια να διατηρήσει αυτό το σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Παρά τις απουσίες οι γηπεδούχοι στάθηκαν καλύτερα και στο φινάλε πήραν μια μεγάλη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι καλό και γενικά στην επανάληψη η παρουσία τους ήταν μέτρια σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο.

Το φιλμ του αγώνα

2' Νικούλης σουτ άουτ.

11' Αγρόδημος σουτ έξω από την περιοχή μακριά άουτ.

17' Ο Καραγκούνης έδωσε στον Βούζα που σούταρε ο Ντάσκας έδιωξε με δυσκολία.

34' Ο Καμπέρης παράλληλη συρτή από αριστερά στον Βούζα που δεν κατάφερε να βάλει σωστά το πόδι, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

43' Ο Καραγκούνης μπήκε από τα δεξιά μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ο Κουμπούρας τον έκοψε σε κόρνερ.

45' Ο Διβανές εκτέλεσε φάουλ στο κέντρο, βρήκε τον Διβανέ από τα δεξιά στην κορυφή της περιοχής σουτ απόκρουση.

47’ Ο Σενκάι βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, βρέθηκε στο έδαφος με τον διαιτητή να συνεχίζει το ματς και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται. 

50’ Ο Νικούλης έκανε το φάουλ, με τον Γούπο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

53’ Από μπαλιά του Μπαλή, ο Καραγιάννης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Τάσος Μπεριτζάς): Γούπος, Καραγιάννης, Μαχαίρας, Κορομηλάς, Μπαλής, Σιάτρας, Σενκάι (56’ Κωστόπουλος), Αγρόδημος, Βούζας (86’ Πρίφτης), Καμπέρης, Καραγκούνης (79’ Γκαμπέτας).

ΑΕ Φαρκαδόνας (Γιάννης Προβίδας): Ντάσκας, Νάκου, Γκαντιάς (46’ Ζαφειρίου), Φορτούνης, Κουμπούρας, Αετόπουλος, Διβανές (62’ Παπαευθυμίου), Μηνάς, Ετόφ (77’ Κουλτσιάκης), Νικούλης, Ιακωβάκης.

Διαιτητής: Τακίδης (Κιλκίς) Βοηθοί: Λιάρης (Μακεδονίας), Τσαμπαζάκης (Κιλκίς).