Βαθμολογία

Απόλλωνας έξι αστέρων


Νίκη με το εντυπωσιακό 6-0 πήρε ο Απόλλωνας Λάρισας, απέναντι στην Αναγέννηση Καλοχωρίου, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Έτσι, πλέον η ομάδα της Λάρισας, βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 18 βαθμούς.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι γηπεδούχοι, που είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Μιχάλη Ζιώγα, στο ντεμπούτο του ως προπονητής στην ομάδα της Λάρισας, έφτασαν σε αυτήν την εύκολη νίκη, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα.

Μόλις, στο 4ο λεπτό, ο Μπόντε, κέρδισε πέναλτι για την ομάδα της Φιλιππούπολης, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τάσος Κυριάκος σημειώνοντας το 1-0. Στο 27’, ο Κυριάκος, εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Κουρδής Γ., με κεφαλιά, σημείωσε το 2-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλωνας, μπήκε θέλοντας να «τελειώσει» γρήγορα το παιχνίδι και έτσι, στο 55’, έπειτα από κόρνερ του Κυριάκου, ο Κολιός πήρε την πρώτη κεφαλιά, μεταβίβασε ωραία στον Κουβελά, ο οποίος σημείωσε το 3-0.

Από εκεί και πέρα, ο Απόλλωνας, έχοντας σιγουρέψει την νίκη του, έπαιξε πιο επιθετικά και πιο ανοικτά, με αποτέλεσμα να φτάσει στο 59ο λεπτό, το σκορ στο 4-0, όταν ο Θανάσης Παλάσκας, με ατομική ενέργεια, κέρδισε τον Μαρδάνη και σκόραρε.

Στην συνέχεια, στο 75’, ο Τάσος Κυριάκος, βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Παλάσκα, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ, αλλά επέλεξε να σιγουρέψει το γκολ και έδωσε την μπάλα στον Κυριάκο, ο οποίος και διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Μπρέλλας, Νάτσης (63’ Αντωνόπουλος), Γιαννακόπουλος, Κολιός, Φλώρος, Κουρδής Γ., Παλάσκας, Κούρο, Κουβελάς, Κυριάκος (78’ Νάστας), Μπόντε (66’ Κολοβός).

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Ντούγκος (73’ Δάκτυλας), Μηλιόπουλος, Νεστορίδης (63’ Μάρκου), Μπούνα, Έξαρχος, Τσιαντούλης, Σπυρόπουλος, Φούντας (60’ Τσιαντούλης), Βενέτης, Μακανίκας.

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος Βοηθοί: Καραγιάννης, Ακρίβος.