Βαθμολογία

Νίκη με «αναγεννημένο» Τζερεμέ

Νίκη με σκορ 0-4 πήρε η Αναγέννηση Φαρσάλων μέσα στην έδρα του Μαχητή Τερψιθέας, για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι, είχαν σε μεγάλη μέρα τον Κώστα Τζερεμέ, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ.

Στο 20ο λεπτό, ο Τζερεμές, άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 0-1 για την ομάδα της Αμπελιάς, το οποίο παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τζερεμές, σκόραρε και πάλι στο 67’, κάνοντας το 0-2, ενώ στο 70’, ο Αρβανιτοζήσης, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3. Το τελικό 0-4, διαμόρφωσε στα τελευταία λεπτά ο Κώστας Τζερεμές, κάνοντας παράλληλα και χατ-τρικ.

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Δημεράς, Δολμές, Κολοκυθόπουλος, Καρκατζιάς (60’ Χονδροδήμος), Κουτσογιαννούλης (72’ Λέτσιος), Σκαφιδάς, Πατσούρας, Καμπουρογιάννης, Κατσής, Χατζηκαμαγιάννης (60’ Οικονόμου), Σεϊζης.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Μουτκανάς Θ., Ζαγγανάς (68’ Κούμπρια), Μπουλάρι, Σακελλαρίου Κ. (78’ Τριανταφύλλου), Συμεωνίδης, Ρούμπας, Βότσης, Αρβανιτοζήσης, Τζερεμές, Νταφόπουλος (65’ Δημητρόπουλος).

Διαιτητής: Χήτος Βοηθοί: Δεδηκούσης, Μπακαγιάννης.

Γιώργος Μητσιούλης