Βαθμολογία

Πρώτο τρίποντο για το Μαυροβούνι

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, κατάφερε να πάρει το Μαυροβούνι, που επικράτησε με σκορ 2-0 του Κουλουρίου, για την 3η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν ορεξάτοι στο ματς και μόλις στο 3’, άνοιξαν το σκορ με τον Αρσένη Μπάγκα, που σημείωσε το 1-0. Μάλιστα, στο 15’, είχαν και δοκάρι με τον Νότα, ενώ στην συνέχεια, απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες με τον Αρσένη Μπάγκα και τον Βαϊούλη.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 63ο λεπτό, το Μαυροβούνι, πέτυχε και δεύτερο τέρμα, όταν ο Αρσένης Μπάγκας κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Μαυροβούνι (Κώστας Τζουρτζουκλής): Κιόρογλου, Βαρσάμης, Ευαγγέλου (60’ Παλαμίδας), Μαντζαφούλης Χρ., Χασιώτης, Τατσέλος, Μπάγκας Αρ., Μπατζέλας, Νότας (75’ Βασίλι), Πάτας (70’ Βαϊούλης), Γουγουλούλης.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράντζης): Παπαγούλας, Μιχόπουλος (78’ Γαρυφαλλόπουλος), Νεράντζης, Φασούλας, Χάμος, Καρλιγκιώτης Μ. (67’ Μπακαβέλος, λ.τ.), Κατσάμπας (46’ Καρλιγκιώτης Απ.), Σιδηρόπουλος, Κοττάκος, Συρούκης, Κάτσης.

Διαιτητής: Κουκούλης Βοηθοί: Καραθάνος, Ευστρατίου.

Γιώργος Μητσιούλης