Βαθμολογία

Τρίποντο με «Ατρόμητη» τεσσάρα

Νίκη με σκορ 4-0 πήρε ο Ατρόμητος Βαμβακούς απέναντι στον Πανιώνιο, ο οποίος πλέον, είδε το Ναρθάκι να τον φτάνει στην βαθμολογία, έχοντας 9 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό, όταν σε μια εκτέλεση φάουλ, ο Κατσανάκης πάτησε την μπάλα στον Μακρή, ο οποίος σημείωσε το 1-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα, όταν στο 63ο λεπτό, ο Πέτσας, βρήκε τον Βαγγέλη Αρσενόπουλο, ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 70’ και πάλι από πάσα του Πέτσα, ο Μουτκανάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ το τελικό 4-0, διαμόρφωσε στο 85’ ο Κατσανάκης με σουτ έξω από την περιοχή.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι η διοίκηση της Βαμβακούς, εύχεται καλή συνέχεια στην ομάδα του Πανιωνίου.

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Παλαμίδας, Αρσενόπουλος Ευ. (70’ Στεργιόπουλος), Μουτκανάς, Γκούμης, Ακρίβος, Βόπης, Φλώρος, Κατσανάκης, Πέτσας (75’ Αρσενόπουλος Β.), Μορφογιάννης, Μακρής.

Πανιώνιος (Αποστόλης Κορομηλάς): Πρίφτης, Παϊτέρης, Βασιλείου Παν. (46’ Βασιλείου Β.), Ελιζόπουλος Σωτ. (60’ Βασιλείου Στ.), Σκέντζας Β. (60’ Κίτσας Γ.), Κανής Ηλ., Κίτσας Γερ., Δημόπουλος, Γκόλτσιος Νικ., Στρατής Χρ., Βασιλείου Χαρ.

Διαιτητής: Ντελέζος Βοηθοί: Τσιτρούλης, Τέγος.

Γιώργος Μητσιούλης