Βαθμολογία

Ντόστανιτς: «Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ράτκο Ντόστανιτς, δήλωσε μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα ότι η ομάδα του μπορεί να αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο. Στη συνέντευξη Τύπου, έπειτα από το 0-0 στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα, ο προπονητής της ΑΕΛ, Ράτκο Ντόστανιτς, ανέφερε: «Σήμερα είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε τον αντίπαλό μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σχετικά καλοί. Στην επανάληψη γυρίσαμε πίσω. Επιθετικά παρόλο που δεν ήμασταν καλοί, είχαμε κάποιες φάσεις, όμως δεν είχαμε καλή τελική πάσα.

Είναι δεδομένο ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και είμαστε προσηλωμένοι για τον αγώνα του Κυπέλλου αλλά και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν γνωρίζουμε κάτι για τον τραυματισμό του Ουρτάδο, το πιο πιθανό είναι θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίου. Είναι σημαντικό για μας να μη χάσουμε για πολύ αυτόν τον παίκτη.

Το κυριότερό μας πρόβλημα είναι ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε την κατοχή να παίξουμε το παιχνίδι μας. Ο Απόλλων έχει πλασματική θέση στο πρωτάθλημα. Σίγουρα θα αλλάξουμε κάποιους παίκτες στον αγώνα του Κυπέλλου για να ξεκουράσουμε κάποιους άλλους για το ντέρμπι με τον Βόλο».

Τους παίκτες της ΑΕΛ εκπροσώπησε ο Μανώλης Νικολακάκης, που είπε: «Άλλο ένα παιχνίδι τελείωσε. Ήρθαμε για την νίκη και όχι για να κλειστούμε. Είμαστε ΑΕΛ. Φεύγουμε από μία έδρα μιας ομάδας που είναι από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα. Το χέρι μου είναι κολλητό. Μίλησα με αντίπαλο και μου είπε πως δεν ήταν πέναλτι. Δεν θέλαμε να οπισθοχωρήσουμε. Ο Απόλλων είναι σε δύσκολη θέση. Έπαιζε με μεγάλες μπαλιές και αυτό μας έφερε πίσω. Δεν ήταν το πλάνο μας να κλειστούμε.»