Βαθμολογία

Η Αστραπή «βρόντηξε» στο 2ο ημίχρονο

Νικηφόρα πέρασε η Αστραπή Ν. Πολιτείας από την έδρα του Αβέρωφ Λάρισας με το εμφατικό 0-4 και έτσι έπιασε ξανά κορυφή. Όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο από καμία πλευρά. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ορεξάτοι. Στο 50’ ο Αρσένης θα κάνει το 0-1 για να έρθει ο Σουλτούκης με δυνατό σουτ στο 60’ να κάνει το 0-2. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μολάς με κεφαλιά θα κάνει το 0-3 για να έρθει πάλι ο Σουλτούκης στο 80’ να κάνει το τελικό 0-4. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με τους Σχοινά και Χατζή να μην καταφέρουν να σκοράρουν.

Να αναφέρουμε ότι η ομάδα της Ν. Πολιτείας τελείωσε το παιχνίδι με 10 αφού στο 90’ ο Σπανός θα δεχθεί κίτρινη κάρτα για «θέατρο» και στην ίδια φάση 2η κίτρινη για διαμαρτυρία.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Νίκος Γκαλίτσιος): Νίκου, Γεννητσεφτσής, Μούτσιος, Ελευθέρογλου (80′ Καραλής), Γκουτσιούδης, Ντελόπουλος, Χατζής Κ., Σιαμαντούρας, Ζαφειρούλης Κ. (60′ Τσούτσας), Σχοινάς, Μάρκου Δ. (75′ Κωφός).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Λιούσκας, Παπαμάνος, Καρατζιόλης, Παππάς, Καλτσάς (46′ Σπανός), Μολάς, Σουλτούκης (85′ Γκιουρσάνης), Αρσένης (75′ Κοταρέλας), Αποστόλου.

Διαιτιτής: Κορέστης. Βοηθοί: Νατσιούλης, Παραφέστας.