Βαθμολογία

Ήταν Ατρόμητος στην Αμυγδαλέα!

Ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων πήρε μία μεγάλη νίκη στην Αμυγδαλέα απέναντι στον Αετό με σκορ 0-2.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πατούσαν πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δημιούργησαν τις φάσεις και τα δύο γκολ. Το πρώτο ημίχρονο αφιερωμένο στον Ατρόμητο αφού στο 9' έγινε ατομική προσπάθεια από τον Μάρκο Βιλανάκη που έβγαλε τετ α τετ τον Ρουμελιώτη, αυτός το σουτ και η μπάλα άουτ.

Στο 10' ο Μάρκος Βιλανάκης έκανε το σουτ από το χώρο του κέντρου η μπάλα ελάχιστα άουτ και στο 18' ο Ρουμελιώτης έστρωσε στον Βιλανάκη, αυτός έκανε τη σέντρα στον Αμαρλαριώτη που το σουτ του πήγε στα δίχτυα για το 0-1.

Στην επανάληψη η Αμυγδαλέα προσπάθησε χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει την μεγάλη φάση και έτσι αφού έδωσε αρκετό χώρο στους φιλοξενούμενους που έφτασαν ξανά στο γκολ.

Στο 70' ο Σιαμπάνης βρέθηκε τετ α τετ, έκανε το γυριστό σουτ, η μπάλα πάνω από την εστία του Παζιάνα. Πέντε λεπτά μετά ο Σιαμπάνης έστρωσε στον Μούμο και αυτός έκανε το 0-2. Η τελευταία καλή στιγμή ήταν για τον Αετό στο 87' όταν ο Ανδριανόπουλος έδωσε στον Ευαγγελούλη, αυτός έκανε το σουτ, ο Παναγιώτου όμως έβγαλε σε κόρνερ.

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Δανιλούλης): Παζιάνας, Σερακιώτης, Ανδριανόπουλος, Παπακωστούλης (75' Σιούτας Μ.), Πρίφτης, Καφφές, Βαϊτσης (52' Μαυρουδής Α.), Μαυρουδής Ι., Τσιτουρτζής (65' Ευαγγελούλης), Κυριάκος, Πίρε.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Μάκης Αλεξούδης): Παυλόπουλος, Μητρακούλης (77' Πλιάγκας), Βίλλης, Παναγιώτου, Τσιφλίζογλου, Μούμος, Ρουμελιώτης, Κουσιάς, Βιλανάκης Μ., Βράκας (60' Μπακαρτζής), Αμαρλαριώτης (45' λ.τ. Σιαμπάνης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Αναστασίου, Καραμπούλας.

*Η νίκη της ομάδας των Αγίων Αναργύρων είναι αφιερωμένη στον ποδοσφαιριστή τους Μάρκο Βιλανάκη που πρόσφατα έγινε πατέρας.