Βαθμολογία

Κράτησε το αήττητο η ΑΕΛ

Όρθια έμεινε και στην Ριζούπολη η ΑΕΛ στο τελικό 0-0 με τον Απόλλων Σμύρνης. Το παιχνίδι είχε ρυθμό, οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες αρκετές να σκοράρουν όμως δεν τα κατάφεραν.

Από την άλλη η ΑΕΛ με σωστή διαχείριση κατάφερε να πάρει έναν σημαντικό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα, χωρίς να βρεθεί στην καλύτερή της μέρα.

Το φιλμ του αγώνα

6’ Σουτ του Τζιώρα έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ έδιωξε δύσκολα και στη συνέχεια η μπάλα βγήκε εκτός περιοχής από τους αμυντικούς.

19’ Σουτ του Αλμπάνη έξω από την περιοχή της ΑΕΛ, ο Καβουσάκης μπλόκαρε.

45’ Από μακρινή μπαλιά του Γκότοβου στην μεγάλη περιοχή μπερδεύτηκαν οι κεντρικοί αμυντικοί της ΑΕΛ και ο Κονέ πήρε την μπάλα. Προσπάθησε να γυρίσει και να εκμεταλλευθεί την άστοχη έξοδο του Καβουσάκη, αλλά δεν τα κατάφερε και τελικά η λόμπα που έκανε ο Λαγός πέρασε πάνω από την εστία.

47’ Σουτ του Λαγού μέσα από την περιοχή χτύπησε πάνω στους αμυντικούς και έφυγε κόρνερ που πέρασε χωρίς κίνδυνο, αφού το σουτ του Κονέ έφυγε αρκετά μέτρα άουτ.

73’ Ο Μπανούσης με γυριστή κεφαλιά έδιωξε σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Παρπέξ.

78’ Σουτ του Δεληζήση μέσα από την περιοχή της ΑΕΛ, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από το κάθετο δοκάρι.

80’ Σουτ του Τζιώρα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια της ΑΕΛ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταϊρης, Πάνος, Βαλεριάνος, Γκότοβος, Δεληζήσης, Φατιόν, Λαγός (85’ Συμελίδης), Παρπέξ, Αλμπάνης (78’ Κρητικός), Κονέ, Τζιώρας.

ΑΕΛ (Ράστκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Γιοβάνοβιτς, Βέρτζος, Κοντοχρήστος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Ουρτάδο (25’ λ.τ. Πάτο), Ναγιάρ, Μπουντόπουλος (87’ Χοτζάλι), Μπόγιοβιτς (70’ Μαρουκάκης).

Διαιτητής: Ανούσος (Λακωνίας) Βοηθοί: Παλαμίδας (Λακωνίας), Νενεκούμης (Αργολίδας).