Βαθμολογία

Δεν σταματά πουθενά το Δαμάσι!

Άλλη μία νίκη για τον Δαμασιακό που δεν βρήκε καμία δυσκολία απέναντι στον Ηρακλή Χάλκης. Το τελικό 2-6 δεν αφήνει τη δυνατότητα για πολλά λόγια... Στο 15' ο Μουσιάρης Δ. σκόραρε μετά από πάσα του Λόλα για το 0-1. Ένα λεπτό μετά ο Λόλας έκανε το 0-2 από πάσα του Μπακαϊμη.
Στο 40' ο Γεωργαντζάς σημείωσε το 0-3 ύστερα από ασίστ του Λόλα.

Για τους γηπεδούχους στο 40' ο Μόκας έκανε ένα καλο σουτ, με την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ. Το 1-3 έγινε στο 55' όταν Βογιατζής - Ραπτοτάσιος έκαναν το ένα - δύο ο τελευταίος το σουτ και η μπάλα στα δίχτυα.

Στο επόμενο λεπτό έγινε το 1-4. Ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Λόλας. Στο 60' ο Τζουμάκας με ατομική προσπάθεια πέρασε και τον τερματοφύλακα για το 1-5. Τρία λεπτά μετά ο Λόλας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-6. Στο 85' ο Βογιατζής κέρδισε το πέναλτι, ο ίδιος το εκτέλεσε και έκανε το τελικό 2-6.

Ηρακλής Χάλκης (Σπύρος Μούτσιος): Χαβίλας, Σταμάτης, Τζιμολάρι, Τσίρκας, Βογιατζής Σ., Ντινούδης, Ραπτοτάσιος, Μόκας, Κατσιάνας (46' Τραμπάκουλας), Βογιατζής Χ., Λιντέρης (75' Νταμήτρος).

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Μαστροδήμος, Μπακαϊμης, (48' Τζουμάκας), Αυλογιάρης, Καρακάνος, Λέτσιος Κ., Τσιάλτας, Μουσιάρης, Γανός (68' Λέτσιος Σ.), Γεωργαντζάς, Λόλας (65' Λέτσιος), Λούτσος.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Καρακώστας, Δεληγιάννη.