Βαθμολογία

(Χ)ωρίς νικητή το τοπικό ντέρμπι

Ισόπαλοι ήρθαν Σμόλικας Φαλάνης και Φαλανιακός με σκορ 1-1. Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ θέαμα και συναρπαστικό φινάλε αφού η ισοφάριση ήρθε στο 88’.

Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην είχαμε γκολ αλλά και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Οι τυπικά γηπεδούχοι απείλησαν στο 35’ με το σουτ του Κακαβίτση να μην βρίσκει στόχο.

Από την άλλη ο Φαλανιακός είχε πιο πολλές ευκαιρίες με τους Αλεξανδρή (22’, 28’, 37), Λιλολάρι στο 38’ και Πανταζή στο 44’ χωρίς κανένας να τις εκμεταλλευτεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν στο 50’ με σουτ του Αλατά. Το γκολ θα έρθει στο 65’ από την προβολή του Λιλολάρι για το 0-1. Ο Αλεξανδρής είχε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του στο 70’ αλλά δεν θα τα καταφέρει. Και εκεί που όλα έδειχναν Φαλανιακός ο Μπαρούτας είχε άλλη γνώμη. Στο 88’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κολοβού Χ. ο Μπαρούτας με κεφαλιά θα κάνει το τελικό 1-1.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Μόρας, Δολιάνης (80’ Τσιάτας), Πατσής, Λιάνος, Ντούφας, Κολοβός Κ., Μάρκου, Σκούπρας (70’ Κολοβός Χ.), Μπαρούτας, Κακαβίτσης, Κόκρας (85’ Τανάγιας).

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Πουτσιάκας, Φατούρας, Βαρσάμης, Σουλιώτης, Δαλακώνης, Λιλολάρι, Πανταζής, Λυγούρας (80’ Κολοβός), Μπλέντη (46’ Παπαγεωργίου), Αλεξανδρής (85’ Ιγγλέζος), Αλατάς.

Διαιτητής: Τσιτσανούδης Βοηθοί : Μάνος, Πατέτσος.