Βαθμολογία

Ο Ηρακλής Λ. τις ευκαιρίες, το γκολ το Βλαχογιάννι!

Ένα ωραίο παιχνίδι έγινε το Σάββατο (24/10) στο γήπεδο της Νεάπολης Α’ όπου ο τοπικός Ηρακλής Λάρισας υποδέχθηκε την Δόξα Βλαχογιαννίου. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν με το διπλό με γκολ του Βαγγέλη Δήμου στις καθυστερήσεις του ματς! Σημαντικές ευκαιρίες έχασαν οι γηπεδούχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, αρκετές φάσεις και ενδιαφέρον μέχρι το τέλος! Το συγκρότημα της Νεάπολης είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ, αλλά δεν είδε ποτέ την μπάλα να μπαίνει στο…πλεκτό. Σίγουρα μεγάλο ρόλο παίζει και το νεαρό της ηλικίας των παικτών αλλά ο χρόνος είναι με το μέρος τους.

Η Δόξα Βλαχογιαννίου είχε κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά σε γενικές γραμμές η ομάδα μπορεί να αποδώσει πολλά περισσότερα σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Παρόλα αυτά κατάφερε στις καθυστερήσεις να πετύχει το γκολ και να επιστρέψει με το τρίποντο! Στο 12’ ο Πατσούρας πέρασε και τον τερματοφύλακα, σούταρε όμως ο Σουφχάρας έδιωξε την μπάλα λίγο πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Πέντε λεπτά μετά ο Λιόλιος έκανε το σουτ εντός περιοχής η μπάλα λίγο άουτ. Στο 25’ ο Φιλίππου έκανε το σουτ απέκρουσε ο κίπερ και στη συνέχεια ο Λαβαντσιώτς έκανε νέο σουτ με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Λιόλιος έχασε μεγάλη ευκαιρία με το σουτ που επιχείρησε να περνά λίγο άουτ.

Στο 47’ ο Πατσούρας έκανε το σουτ η μπάλα ελάχιστα άουτ και στο 59’ ο Κοντοθανάσης Δ. έκανε το πρώτο σουτ έδιωξε ο κίπερ και στο δεύτερο σουτ του Λιόλιου έδιωξε την τελευταία στιγμή ο Λαβαντσιώτης. Στις καθυστερήσεις ο Δήμος πέρασε και τον τερματοφύλακα και με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-1 σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Ηρακλής Λάρισας (Νίκος Αργυρούλης): Μπακαρός, Λιάκος, Μπαλαμώτης, Πότσης (58’ Ταστεμερίδης), Μπάμης (88’ Μεμάϊ), Ντουνούδης, Φιλίππου, Πατσούρας (60’ Κατσαρός), Μαυρομάτης, Λαβαντσιώτης, Νίκα.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Αλεξίου, Μπουζούκης, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος (80’ Κοκόμπελης), Κοντοθανάσης Βρ., Αθανασούλης, Πατσιωτός (70’ Δήμος), Κοντοθανάσης Δ. (94’ Μήσιος Δ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Κομισόπουλος, Παπαδημητρίου, Γκαρέλης.