Βαθμολογία

Χωρίς γκολ η αναμέτρηση στην Ελασσόνα

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο (24/10) στην Ελασσόνα, ανάμεσα στον τοπικό ΠΟΕ και τον Αχιλλέα Φαρσάλων, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 σε ένα ενδιαφέρον ματς.

Οι γηπεδούχοι διαθέτουν πολλά νέα παιδιά με μέλλον και ο Αχιλλέας έχει καθαρά στόχους ανόδου. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο τεχνικός του ΠΟΕ Γιώργος Καλτέκης είχε αρκετές απουσίες ενώ ο Αχιλλέας αγωνίστηκε στα τελευταία δέκα λεπτά με δέκα παίκτες αφού βγήκε ο ώμος του Αποστόλη Τσιανάκα και δεν υπήρχε η δυνατότητα άλλης αλλαγής. Αρκετός κόσμος στο γήπεδο της Ελασσόνας και από τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Ματούλα (δύο), Καρυπίδη (δύο) και από μία οι Καραμάνος και Κυρίτσης. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τους Τσιανάκα, Γρηγορίου και Μαλάκο (όλες κεφαλιές) και τετ α τετ με τον Βούλγαρη. Στην επανάλληψη άλλες δύο σημαντικές ευκαιρίες για τα Φάρσαλα με τους Ζαγγανά (κεφαλιά) και Μπλατσέρη (τετ α τετ).

ΠΟ Ελασσόνας (Γιώργος Καλτέκης): Μιγδάνης, Κυρίτσης Ι., Νταμπώσης, Περτζιόνι, Γκαραβέλης, Σινάπαλος, Ντούφας (75' Ζυγογιώργος), Κυρίτσης Θ., Καραμάνος, Ματούλας (80' Μηνάς), Καρυπίδης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Γιάννης Μπουρνάκας): Γκικούδης, Καραμπούζης, Φιλιππούλης, Τσιανάκας, Οικονόμου, Κομισόπουλος (55' Μπλατσέρη), Νεμπεγλέρας, Τσετιροκλής, Γρηγορίου (55' Μπένος), Βουλγαρης, Μαλάκος (68' Ζαγγανάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Νίκζας, Αρχοντής.