Βαθμολογία

Πελεγκρίνι: «Δεν τιμωρώ τον Κομπανί»

Ο Βινσέντ Κομπανί έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα της Μάντσεστερ Σίτι από τότε που αγωνίστηκε ως «ανέτοιμος» με την εθνική Βελγίου, ωστόσο ο Μανουέλ Πελεγκρίνι φρόντισε να επισημάνει πως επιλέγει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, δίχως να έχει βάλει στο «μάτι» τον 29χρονο.

Πριν προλάβει να «φουντώσει» η φημολογία που θέλει τον Μανουέλ Πελγκρίνι να έχει κακές σχέσεις με τον Βινσέντ Κομπανί, ο Χιλιανός τεχνικός φρόντισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Ο 29χρονος αμυντικός έχει να βρεθεί στους πρώτους «11» της Μάντσεστερ Σίτι από το ματς κόντρα στη Γιουβέντους πριν πέντε εβδομάδες, όταν δηλαδή αποκόμισε και τον τραυματισμό στην κνήμη.

Μετά την επιστροφή του, ο Βέλγος αγωνίστηκε με την εθνική της χώρας του κόντρα στο Ισραήλ, παρά το γεγονός ότι ο Πελεγκρίνι είχε τονίσει ότι ο παίκτης δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Έκτοτε, έχει κάτσει στον πάγκο στα δύο τελευταία παιχνίδια, με τον Χιλιανό Κόουτς να υπογραμμίζει: «Δεν τιμωρώ τον Βινσέντ, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Με΄τα από πέντε εβδομάδες χωρίς να παίζεις ή να προπονείσαι, πρέπει να είσαι σε φόρμα, αλλά όχι έτοιμος να παίξεις ένα σημαντικό παιχνίδι».