Βαθμολογία

Έδωσε Θαναηλάκη στον Οπούντιο Μαρτίνου η Λαμία

Μείον ένα παίκτη αριθμεί πλέον το ρόστερ της Λαμίας, καθώς ο Λάμπρος Θαναηλάκης αποτελεί παρελθόν για τους Φθιώτες και την Παρασκευή (23/10) παραχωρήθηκε στον Οπούντιο Μαρτίνου. Ο νεαρός φορ, λοιπόν, δεν βρισκόταν στα πλάνα του Γιώργου Βαζάκα κι έτσι το «διαζύγιο» ήταν αναπόφευκτο, με τον ποδσφαιριστή να μετακομίζει στον σύλλογο της Γ' Εθνικής.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή της Λάμπρου Θαναηλάκη στον Οπούντιο Μαρτίνου, ευχόμενη ο νεαρός ποδοσφαιριστής να βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα του Μαρτίνου στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας».

Την ίδια στιγμή, η Λαμία ανακοίνωσε και το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Προβατά, που ήταν μέχρι τώρα ο γενικός αρχηγός των Φθιωτών και ο οποίος έκανε λόγο για προσωπικά θέματα που τον υποχρέωσαν να αφήσει το πόστο του.

Αναλυτικά: «Ο κ. Γιώργος Προβατάς προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση: "Λόγοι καθαρά και μόνο προσωπικοί με αναγκάζουν να διακόψω τη συνεργασία μου με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ. Ευχαριστώ θερμά τη Διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία μας. Εύχομαι στην ομάδα της Λαμίας καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και να πραγματοποιήσει τους στόχους της." Με τη σειρά της η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ΛΑΜΙΑ 1964 ευχαριστεί θερμά τον κ. Γιώργο Προβατά για τις υπηρεσίες που πρόσφερε μέχρι τώρα στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια».