Βαθμολογία

«Καμπάνα» μίας αγωνιστικής για τη Νίκη Βόλου

Με ποινή αποκλεισμού της έδρας της για μία αγωνιστική τιμωρήθηκε η Νίκη Βόλου από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (23/10).

Οι «κυανόλευκοι» είχαν κατηγορητήριο εναντίον τους για πειθαρχικά παραπτώματα στον αγώνα με τον Αιγινιακό και δεν απέφυγαν τελικά την τιμωρία, ενώ θα πρέπει να καταβάλουν και χρηματικό πρόστιμο 2.500 ευρώ.

Παράλληλα, το χέρι στην τσέπη θα βάλουν και στον Αιολικό, καθώς η ομάδα της Λέσβου τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.250 ευρώ για πειθαρχικά παραπτώματα στο ματς με την Σπάρτη. Αναλυτικά: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Κηρύσσει το εγκαλουμένο σωματείο Νίκη Βόλου πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή δυο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μια (1) αγωνιστική (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Νίκη Βόλου-Αιγινιακός της 4/10/2015).

2. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Αιολικός πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή δύο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2.250) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Αιολικός-Σπάρτη της 4/10/2015)».