Βαθμολογία

Τέρι: «Καλύτερος του κόσμου ο Μουρίνιο»

Ο Τζον Τέρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζοσέ Μουρίνιο, παρά τα πρόσφατα δημοσιεύματα πως έχει επέλθει ρήξη στην σχέση τους, και τόνισε πως η Τσέλσι έχει την στόφα ομάδας που μπορεί να ανατρέψει καταστάσεις όπως αυτή που βιώνει έως τώρα.

«Η νίκη με την Άστον Βίλα το σαββατοκύριακο έφερε θετικά συναισθήματα στα αποδυτήρια. Είχαν περάσει μερικές εβδομάδες από την τελευταία μας νίκη και ήταν ωραία.

Θέλουμε αυτό το συναίσθημα να το ζούμε βδομάδα τη βδομάδα. Θέλουμε να χτίσουμε σερί και αυτό είναι που προσπαθούμε να κάνουμε. Έχουμε καλό σύνολο και θα φτάσουμε στους στόχους μας με την δίψα και την επιθυμία που θα δείξουμε.

Δεν κερδίζεις τρόπαια διαδοχικές σεζόν εάν δεν έχεις αυτά τα στοιχεία. Είμαστε όλοι μαζί και όλα θα πάνε καλά. Στοιχηματίζω σε αυτήν την ομάδα. Ξέρω τους παίκτες πολύ καλά. Έχω βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις στο παρελθόν και ξέρω.

Έχουμε πολύ καλή ομάδα και πάνω απ' όλα τον καλύτερο προπονητή του κόσμου. Κυκλοφορούν διάφορες φήμες αλλά, πιστέψτε με, τον στηρίζουμε απολύτως» ανέφερε.