Βαθμολογία

Ρούνεϊ: «Κυρίαρχοι ξανά»

Εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διατηρήσει τους ρυθμούς βελτίωσης της τρέχουσας σεζόν τότε θα επιστρέψει στην κατάκτηση τροπαίων σύμφωνα με τον Γουέιν Ρούνεϊ.

«Θέλουμε να κερδίσουμε τρόπαια, φυσικά. Γι' αυτό παίζεις ποδόσφαιρο. Για να είσαι επιτυχημένος, ειδικά σε έναν σύλλογο όπως η Γιουνάιτεντ. Τα τελευταία χρόνια δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Υπήρξαν αλλαγές και μόλις τώρα άρχισαν να ηρεμούν τα πράγματα και να βρίσκεται ένας ρυθμός με το τι θέλει ο προπονητής από εμάς. Βελτιωνόμαστε. Εάν συνεχίσουμε όπως πάμε τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες να είμαστε επιτυχημένοι» ανέφερε ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» και της εθνικής Αγγλίας και προσέθεσε για την επιστροφή στην Μόσχα, εκεί που το 2008 κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ:

«Ήταν το highlight της καριέρας μου. Πρόκειται για μια τεράστια διοργάνωση και το να κερδίζεις το τρόπαιο προφανώς και σου προσφέρει γλυκές αναμνήσεις. Είναι δύσκολη διοργάνωση, παράλληλα, και είμαι ενθουσιασμένος που την κατέκτησα μία φορά, αλλά και απογοητευμένος που δεν τα κατάφερα άλλες δύο στον τελικό. Αλλά τα τρόπαια είναι για το μέλλον. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».