Βαθμολογία

Επέστρεψε στον Παναργειακό ο Πούτσης

Μετά τη μικρή θητεία στον Α.Ο. Λουτράκι ο Θοδωρής Πούτσης φοράει και πάλι τα πράσινα. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έπειτα από περίπου ένα μήνα στους «οράνιε» έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα, επέστρεψε στον Παναργειακό για να βοηθήσει τους «λύκους» υπό τις οδηγίες πλέον του Ρομπέρτο Μπολάνο να πετύχουν τους στόχους τους στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Την Τρίτη (20/10) ο Πούτση υπέγραψε και το νέο του συμφωνητικό με τους «λύκους», με τη διοίκηση να ανακοινώνει λίγο αργότερα και επίσημα την επιστροφή του. Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ Α.Π.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Θοδωρή Πούτση. Είναι γεννημένος 3/11/1992 αγωνίζεται στην θέση του μεσοεπιθετικού..Ο Θοδωρής Πούτσι έμεινε ελεύθερος από τον Α.Ο.Λουτράκι . Στο παρελθόν Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί για 6 μήνες στον Ιωνικό Νικαίας (Δ’ Εθνική) και στη συνέχεια στην Καλαμάτα (Γ’ Εθνική), όπου παρέμεινε για δυόμισι χρόνια (2012 έως 2014), Παναργειακο 2014-2015 .Στην φώτο ο παίκτης από δεξιά δίνει τα χεριά μόλις έχει υπογράψει με τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Κιμουλιατη. Καλωσορίζουμε τον Θοδωρή στον Α.Π.Ο.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».