Βαθμολογία

Έβανς: «Η Λιντς ανήκει στην Πρέμιερ Λιγκ»

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Λιντς έδωσε ο Στιβ Έβανς, ο οποίος χαρακτήρισε τεράστιο σύλλογο τη νέα του ομάδα και τόνισε πως η θέση της είναι στην Πρέμιερ Λιγκ. Αναλυτικά τα όσα είπε ο νέος προπονητής της Λιντς:

«Αποτελεί τιμή μου και είναι μια τεράστια ευκαιρία για εμένα η θέση του προπονητή στη Λιντς. Θα δώσω ότι έχω για την ομάδα και στο μυαλό μου υπάρχει μόνο αυτό. Ο κύριος Τσελίνο είναι ένας άνθρωπος με πάθος και μιλήσαμε εννέα ώρες την Κυριακή.

Αυτός ο σύλλογος θα έπρεπε να βρίσκεται στην από πάνω κατηγορία, την Πρέμιερ Λιγκ. Δεν πρόκειται να μπλέξουμε στον υποβιβασμό αλλά η 18η θέση δεν μας αρμόζει. Η Λιντς είναι ένας τεράστιος σύλλογος.

Η δουλειά μου είναι γεμάτη προκλήσεις και θέλω να μου δώσετε την ευκαιρία να δημιουργήσω μια ομάδα που θα παίζει με πάθος και περηφάνια. Η μέρα που δεν θα αποφασίσω εγώ για την ομάδα θα είναι και η μέρα που δεν θα είμαι προπονητής της Λιντς»

Από την συνέντευξή απουσίαζε ο ιδιοκτήτης της Λιντς, Μάσιμο Τσελίνο, καθώς χθες (19/10) του απαγορεύτηκε η ενασχόλησή του με τα κοινά της ομάδας λόγω ενός φορολογικού θέματος που εκκρεμεί εις βάρος του στην Ιταλία.