Βαθμολογία

Νίκες για διακρίσεις για τους αθλητές του Πηνειού

Με μετάλλια νίκες και διακρίσεις στέφθηκε ο  Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός  που συμμετείχε σε ποδηλατικούς αγώνες στη Θεσσαλία. Συγκεκριμένα   την Κυριακή  18-11 συμμετείχε  σε αγώνα ανάβασης έξω από το Μουζάκι Καρδίτσας  που τερματισμό είχε το βουνό Τυμπάκη στα 1500μ υψόμετρο. Οι αθλητές κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις:
1η η Τζημαγιώργη Παρασκευή στα Μίνι Μικρά Θηλυκά
2ος ο Κολέτας Παναγιώτης στους Παίδες
3ος ο Δαλαβίκας Παναγιώτης στα Μίνι Μεγάλα
4ος ο Πολύζος Βασίλειος στα Μίνι Μικρά
7ος ο Δαλαβίκας Κυριάκος στα Μίνι Μικρά
Το Σάββατο 10-11  στο  διασυλλογικό  αγώνα ανάβασης  που διεξήχθη στο Μεγαλβρυσο Λάρισας, οι αθλητές  του  ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ  έκαναν ξανά πολύ  καλή εμφάνιση,  κερδίζοντας  θέσεις στο βάθρο των νικητών.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
 Ζέλιου Λήδα   1η Γυναικών
Τζημαγιώργη  Παρασκευή   1η Μίνι  Μικρά Κορίτσια
Τσαγγαράς Κων/νος   4ος Μίνι Μικρά
Πολύζος Βασίλειος   7ος Μίνι Μικρά
Δαλαβίκας Κυριάκος   9ος Μίνι Μικρά
Δρόσος  Ερμής   6ος Μίνι Μεγάλα
Δαλαβίκας  Παναγιώτης   7ος Μίνι Μεγάλα
Κολέτας Παναγιώτης   8ος Παίδων
Καραδόντας Βασίλειος   7ος Ανδρών
Πολύζος Ηρακλής   4ος Μάστερ

Ο Ποδηλατικός ΑΣ Πηνειός συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές και τις οικογένειές τους.
Να σημειώσουμε ότι στον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ λειτουργεί Σχολή Ποδηλασίας για αγόρια και κορίτσια άνω των 9 ετών που θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα και τις συγκινήσεις που κρύβει. Στόχος της Σχολής είναι να αποκτήσουν τα παιδιά  τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις γύρω από το ποδήλατο και την τεχνική του καθώς και να μάθουν σωστή και υπεύθυνη οδική συμπεριφορά, που θα τους επιτρέψουν να κυκλοφορούν στο δρόμο με ασφάλεια.
Όσα αγόρια και κορίτσια ενδιαφέρονται για την ποδηλασία αγωνιστική και ερασιτεχνική, μπορούν να εγγραφούν στη Σχολή. Εγγραφές στο Σύλλογο γίνονται καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι μικροί αθλητές  θα αγωνίζονται, αν το επιλέξουν, σε αγώνες δρόμου ή βουνού στις κατηγορίες μίνι, παμπαίδων -παγκορασίδων, παίδων- κορασίδων, εφήβων- νεανίδων. Οι προπονήσεις γίνονται σε ελεγχόμενους ασφαλείς δρόμους, στην άσφαλτο, αλλά και σε ανώμαλο οδόστρωμα κάθε Δευτέρα –Τετάρτη- Παρασκευή στις 3.00 με ραντεβού στο Α.Τ.Α. Τμήμα αρχαρίων κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 3.00 με ραντεβού στο Α.Τ.Α.
Πληροφορίες για ενημέρωση στα τηλέφωνα 6974024059, 6944255177.
Προπονητές Ευαγγέλλου Εύη, Τσεσμετζίδου-Δαλαβίκα Δέσποινα