Βαθμολογία

Έξαλλοι με τη διαιτησία στον Πύρασο

Επεισοδιακή ήταν η ισοπαλία του Πύρασου με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, με την ομάδα της Νέας Αγχιάλου να διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία στο ματς. Συγκεκριμένα, «φωνάζει» για γκολ της που ακυρώθηκε τη στιγμή που προηγούνταν με 1-0, ενώ ανέβασε και σχετικό βίντεο με την επίμαχη φάση στην ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά: «Με μεγάλη μας πικρία και στεναχώρια, στη χθεσινή αναμέτρηση Πύρασος - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-1, η διαιτησία έχει αλλοιώσει το αποτέλεσμα και η ομάδα μας το πλήρωσε με δύο πολύτιμους βαθμούς που ελπίζουμε να μη φανούν μοιραίοι στη συνέχεια. Στο 55ο λεπτό, ο Πύρασος έκανε το 1-0 και τρία λεπτά αργότερα, πέτυχε καθαρό τέρμα που ανεξήγητα ο διαιτητής ακύρωσε. Ο Πύρασος το μονό που ζητάει είναι να μας σέβονται οι διαιτητές μέσα στο γήπεδο και να σφυρίζουν 50-50%. Δεν έχουμε ασχοληθεί με τη διαιτησία στην περσινή σεζόν, ούτε στο παρελθόν αλλά το κάνουμε τώρα γιατί για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έχουμε μία άσχημη διαιτησία».

Παράλληλα, εξέδωσε ανακοίνωση και για το ποτήρι με καφέ που δέχθηκε ο διαιτητής από οπαδό, καταγγέλλοντας το περιστατικό και ζητώντας από τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα χωρίς ακρότητες.

Συγκεκριμένα: «Xθες κατά τη διάρκεια του αγώνα Πύρασος - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, έλαβε χώρα ένα άσχημο περιστατικό καθώς περίπου στα μισά του 2ου ημιχρόνου, “φίλαθλος” πέταξε πλαστικό ποτήρι με καφέ στον διαιτητή της αναμέτρησης. Δηλώνουμε ρητά πως ο Πύρασος καταδικάζει το περιστατικό αυτό και κάθε μορφή βίας. Ήταν μια πράξη, μεμονωμένη από έναν “φίλαθλο” που την καταδικάζουμε. Τέτοιες συμπεριφορές δεν διάγουν με το ήθος και τη φιλοσοφία της ομάδος μας. Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι πιο προσεκτικοί κι αν θέλουν να έχουν ενέργειες βίας, να μην έρχονται στο γήπεδο, να σέβονται την τιτάνια προσπάθεια της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών που μέσα σε αντίξοες οικονομικές συνθήκες, κρατούν τον Πύρασο ζωντανό κι ανταγωνιστικό στη Γ' Εθνική. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας με κόσμια συμπεριφορά καθώς τέτοια γεγονότα μόνο ζημιά προκαλούν στο σύλλογο. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι το τελευταίο ατυχές περιστατικό στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου και για αυτό η διοίκηση θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα».