Βαθμολογία

Μπουρνάκας: Συνεχίζουμε το έργο μας...

Έπειτα από τη νίκη της ομάδας του Αχιλλέα Φαρσάλων με τον Αετό Αμυγδαλέας ο προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Γιάννης Μπουρνάκας δήλωσε: «Το γεγονός ότι είμαστε στην πρώτη θέση αυτή την χρονική περίοδο δεν λέει κάτι, καθώς είναι πολύ νωρίς έχουμε μπροστά μας πάρα πολλά παιχνίδια.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Το παιχνίδι με τον Αετό ήταν το ποίο δύσκολο υπό την έννοια ότι είχαμε να διαχειριστούμε τρία παιχνίδια σε οκτώ μόλις ημέρες, προσπαθήσουμε να κάνουμε σωστή διαχείριση του ρόστερ, αυτό ήταν κάτι που θέλαμε να πετύχουμε από την αρχή, να υπάρχει δηλαδή το κατάλληλο «βάθος» του ρόστερ ώστε να μπορούμε να δώσουμε όταν χρειάζεται «ανάσες» σε όλη την ομάδα.

Το θετικό είναι ότι σε ακόμη ένα παιχνίδι δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, είχαμε καλή ποδοσφαιρική εικόνα, όμως δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό καθώς έχουμε ακόμη ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.

Θέλει πολύ προσοχή σε όλα τα παιχνίδια καθώς κάθε απροσεξία η λάθος μας το «πληρώνουμε» Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, συνεχίζουμε με ηρεμία και κοιτάζουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι, συγχαρητήρια στην ομάδα».