Βαθμολογία

«Καμία δικαιολογία λόγω Αγουέρο και Σίλβα»

Μία ομάδα σαν την Μάντσεστερ Σίτι, δεν μπορεί να έχει ως δικαιολογία, σε περίπτωση ήττας, την απουσία των Σέρχιο Αγουέρο και Νταβίντ Σίλβα, όπως τόνισε ο άσος των «πολιτών», Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Μπορεί η απουσία των Σέρχιο Αγουέρο και Νταβίντ Σίλβα να αποτελεί πλήγμα για τη Μάντσεστερ Σίτι, την ώρα που εκείνη «μάχεται» για να διατηρηθεί στην κορυφή, ωστόσο ο Κέβιν Ντε Μπρόινε επεσήμανε πως αυτό δεν αποτελεί... δικαιολογία, σε περίπτωση αποτυχίας της ομάδας να συνεχίσει με νικηφόρα αποτελέσματα.

«Περισσότερος κόσμος θα μας κοιτάξει επειδή χάσαμε δύο σπουδαίους παίκτες στην επιθετική μας γραμμή, αλλά νομίζω πως οι υπόλοιποι είναι πραγματικά καλοί παίκτες», δήλωσε αρχικά.

«Ίσως να μην έχουμε την εμεπιρία των άλλων, αλλα νομίζω πως τα πάμε πραγματικά καλά ολοι μαζί. Είναι πάντα ένα πλήγμα όταν τους χάνεις, αλλά χρειάζεται να διατηρήσουμε το επίπεδό μας και να προσπαθήσουμε για τη νίκη χωρίς αυτούς», προσέθεσε, για να σημειώσει:

«Δεν είναι δικαιολογία να πούμε στο Έτιχαντ ότι ίσως χάσουμε τέσσερα παιχνίδια επειδή δεν είναι εκεί. Εάν θέλεις να κερδίσεις τίτλους, πρέπει να το κάνει με τους παίκτες που έχεις».