Βαθμολογία

Κρίμα για τον Τύρναβο

Το απόγευμα της Κυριακής ο Τύρναβος έδωσε ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας. Η ομάδα της Λάρισας δεν κατάφερε ούτε τώρα να πάρει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το 0-0 σίγουρα αφήνει στεναχωρημένους όλους στον Τύρναβο που τα έχουν και με την τύχη τους αλλά και με την διαιτησία του αγώνα. Συγκεκριμένα στη φάση του γκολ (76') που ακυρώθηκε αλλά και σε ανατροπή του Τασιούλη στο πρώτο μέρους που ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα και όχι πέναλτι. Τέλος ο Τύρναβος είχε και δοκάρι με τον Κόκκορα!

Από την άλλη ο Εθνικός είναι σίγουρα ικανοποιημένος με αυτό το αποτέλεσμα. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν αρκετός κόσμος. Μεγάλη απογοήτευση στο φινάλε από τους παίκτες του Τυρνάβου. Στο 3' ο Παπαχρήστος έκανε το σουτ η μπάλα λίγο άουτ. Δύο λεπτά μετά σουτ του Τασιούλη πολύ καλό η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 13' ο Λίταινας έκανε ένα συρτό σουτ μπλόκαρε ο κίπερ του Εθνικού.

Ένα λεπτό μετά ο Κόκκορας έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι! Στο 19' ο Αϊβάζης έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Παπαχρήστο, ο τελευταίος έκανε το σουτ όμως η κόντρα που έγινε δεν βοήθησε τον Τύρναβο με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία του Εθνικού.

Στο 21' φάουλ από αριστερά για τους φιλοξενούμενους, την κεφαλιά πήρε ο Παπαβασιλείου και στη συνέχεια από κοντά ο Γήτας έκανε το σουτ όμως ο Παπαγιάννης κράτησε το μηδέν. Στο 34' ο Λίταινας έκανε το συρτό σουτ η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 40' φάουλ εκτέλεσε ο Κόκκορας με υπερένταση σε κόρνερ ο κίπερ του Εθνικού. Στο 42' γέμισα του Μπαξεβάνου, ο Τασιούλης με γυριστό σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47' ο Γήτας από κοντά έκανε το σουτ μπλόκαρε ο Παπαγιάννης. Στο 64' ο Κόκκορας εκτέλεσε το φάουλ, ο Τσιάγκος πήρε την κεφαλιά η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 70' τρομερό σουτ του Μπαξεβάνου (ήταν γι' ακόμη μία φορά ο καλύτερος του Τυρνάβου) η μπάλα ελάχιστα άουτ. Τέλος στο 76' ο Κόκκορας εκτέλεσε το φάουλ, ο Τσιάγκος σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι. Έντονα τα παράπονα από τους γηπεδούχους.

Τύρναβος (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας (85' Σβερκούλης), Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Παπαχρήστος (54' Τσιάγκος), Κρίτσας, Κόκκορας, Λίταινας, Τασιούλης (77' Χρηστίδης).

Εθνικός Φιλιππιάδας (Ηλίας Μαγκάκης): Μπαντής, Χρηστογιάννης, Διαμαντόπουλος, Παπαβασιλείου, Μαλλάτος, Λέντζος, Κολιάκης (87’ Ρακόπουλος), Τσακανίκας, Παπαρούνας (60’ Γιαννούλης), Γήτας, Λάππας (75’ Νικολαΐδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κατής (Φλώρινας), Δημόπουλος (Φλώρινας), Ιωαννίδης (Κοζάνης).