Βαθμολογία

Το ντέρμπι δεν έβγαλε νικητή

Ισόπαλο και με σκορ 1-1 τελείωσε το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΛ, ανάμεσα σε Αστραπή Νέας Πολιτείας και Απόλλωνα Λάρισας. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το κάτι παραπάνω, ωστόσο, λίγο η αστοχία των επιθετικών, λίγο η ετοιμότητα των τερματοφυλάκων, δεν τους άφησε να το πετύχουν.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Στο 17’, έχουμε την πρώτη καλή φάση του αγώνα, όταν ο Κυριάκος με σέντρα βρήκε τον Παλάσκα, που έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μαγαζιώτης απέκρουσε.

Στο 23’, ο Κυριάκος εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Μαγαζιώτης απέκρουσε αρχικά, στην επαναφορά η μπάλα πήγε στον Μπόντε, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 28’, ο Παλάσκας βρέθηκε στην επίθεση, με τον Μαγαζιώτη εξουδετερωμένο, πλάσαρε σε κενή εστία, ωστόσο ο Γαρουφαλιάς, κατάφερε κι έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Στο 39’, ο Φλώρος, σημάδεψε στο οριζόντιο δοκάρι με σουτ λίγο πιο μακριά από το κέντρο, ενώ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ο Παλάσκας τελικά σημείωσε το 0-1, έπειτα από σέντρα του Κυριάκου.

Στο δεύτερο μέρος, η Νέα Πολιτεία προσπάθησε και ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να φτάσει στην ισοφάριση, κάτι που έγινε με τον Σουλτούκη, στο 82ο λεπτό.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Λιούσκας, Παπαμάνος, Ψωμολιάς, Μπατζέλας, Καλτσάς (73′ Σουλτούκης), Μολάς, Σπανός (90′ Γκιουρσάνης), Κοταρέλας (67′ Αρσένης), Αποστόλου.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Μπρέλλας, Νάτσης (65′ Καρακώστας), Γιαννακόπουλος, Φλώρος, Κολιός, Κουρδής, Παλάσκας, Κούρο, Κουβελάς (84′ Αντωνόπουλος), Κυριάκος, Μπόντε (73′ Κολοβός).

Διαιτητής: Τζήλος Βοηθοί: Καρακώστας, Αναστασίου.