Βαθμολογία

Μπορούσε και τη νίκη ο Δωτιέας Αγιάς

Ο Δωτιέας Αγιάς έκανε μεγάλη προσπάθεια και στο Καναλάκι και κατάφερε να πάρει έναν βαθμό στο τελικό 0-0. Έχασαν πέναλτι οι παίκτες του Γιάννη Αλεξούλη!

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Κωνσταντίνου Β. δοκίμασε σουτ που πέρασε λίγο άουτ και λίγο μετά ο Παϊτέρης μπλόκαρε μια σέντρα σουτ του Λουκούμη. Στο 8ο λεπτό ο Πάνος ανέτρεψε τον Τσατσαλίδη στην περιοχή και ο διαιτητής της συνάντησης καταλόγισε πέναλντι. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση όμως έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχέροντας πίεσε , δημιουργώντας καλές ευκαιρίες με τον Μακρυγιάννη στο 50′ να σουτάρει, αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Παϊτέρη. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ντέτσικας που βγήκε στην κόντρα από τα πλάγια, έκανε τη σέντρα, ο Μακρυγιάννης κινήθηκε στην τροχιά της μπάλας, έπιασε την κεφαλιά όμως την είδε να καταλήγει λίγο άουτ και πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα του Δωτιέα. Άουτ και ένα σουτ του Μακρυγιάννη σε κόρνερ του Λουκούμη στο 60ό λεπτό.

Ο Δωτιέας είχε ένα δοκάρι στο 69′ με τον Τσιρογιάννη να εκτελεί μακρινό φάουλ τη μπάλα να τραντάζει την εστία του Καραπιπέρη και στη συνέχεια τους αμυντικούς να απομακρύνουν. Δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού για την ομάδα του Νίκου Βέκιου στο μεσοδιάστημα 70′-85′ με την ομάδα του να εντείνει τις προσπάθειες όσο περνούσε ο χρόνος.

Στο 90′ καλή στιγμή με τον Λαγό να κάνει τη σέντρα, τον Μακρυγιάννη να προσπαθεί και πάλι με το κεφάλι, όμως τη μπάλα να καταλήγει ψηλά άουτ και τον επιθετικό του Αχέροντα να τα βάζει με την τύχη του.

ΠΑΣ Αχέρων (Νίκος Βέκιος): Καραπιπέρης, Κουμπής, Ντέτσικας(73′ λ.τρ. Μουζάκης), Μπάκας, Πάνος, Τζίμας Ι.(85’λ.τρ. Λαγός), Σιώρος , Κυριακάκης, Μακρυγιάννης, Λουκούμης(68′ Τσομπάι), Κωνσταντίνου Β.

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Αλεξούλης): Παϊτέρης, Κορλός (81′ Παπάς), Γούτος (90+Ιωαννίδης), Τσακάλι, Κόκκας, Μπαλογιάννης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Ραμάι, Τσιρογιάννης (89' Σούλι), Καρβούνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ματσούκας, Κολοσιώνης, Αντωνόπουλος (Αιτ/νιας).