Βαθμολογία

Μόνος πρώτος με "τριάρα"!

Η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων έκανε το καθήκον της καθώς κέρδισε με 3-1 τον Αετό Αμυγδαλέας και σε συνδυασμό με την ισοπαλία ανάμεσα σε Αστραπή Νέας Πολιτείας και Απόλλων Λάρισας με σκορ 1-1 φιγουράρει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΛ κατηγορίας.
Η ομάδα του Αχιλλέα μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο δεύτερο λεπτό άνοιξε το σκορ.

Έπειτα από πολύ όμορφη ομαδική συνεργασία η μπάλα έφτασε στον Μαλάκο αυτός πάτησε περιοχή από τα αριστερά και με όμορφο διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στο "πλεκτό" του Αετού για το 1-0.

Ο επιθετικός "μονόλογος" του Αχιλλέα συνεχίστηκε και στο 7' έφτασε κοντά στο δεύτερο τέρμα όμως το δυνατό σουτ του Μπένου έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Παζιάνας.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν σειρά των δοκαριών να στερήσουν από την ομάδα του Αχιλλέα το δεύτερο γκολ. Αρχικά ο Βούλγαρης εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι ενώ ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Τσιανάκα στην επαναφορά. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός έπεσε και οι δυο ομάδες αναλώνονταν σε ένα παιχνίδι κέντρου. Η επόμενη καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 35' και είχε και αυτή "κιτρινόμαυρο" χρώμα.

Ο Μπλατσέρης έκανε την σέντρα από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στον Νεμπεγλέρα το πλασέ που επιχείρησε όμως πέρασε άουτ. Αυτές ήταν οι κυριότερες στιγμές του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος τώρα ο Αχιλλέας ξεκίνησε όπως και στο πρώτο. Δηλαδή με γκολ από τα "αποδυτήρια". Το μόνο που άλλαξε ήταν ο σκόρερ καθώς αυτή την φορά ο Νίκος Βούλγαρης ήταν αυτός που με το "καλήμερα" της επανάληψης βρέθηκε απέναντι από τον Παζιάνα τον οποίο και νίκησε με υπέροχη "λόμπα" αναγκάζοντάς τον να μαζέψει για δεύτερη φορά την μπάλα από τα δίχτυα του.

Σε αυτό το γκολ οι φιλοξενούμενοι είχαν άμεση "απάντηση" καθώς στο 52' κατάφεραν να μείωσουν προσωρινά σε 2-1 με τον Πίρε. Αρχικά ο Παπακωστούλης έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκικούδη και στην επαναφορά ο επιθετικός του Αετού χρίστηκε σκόρερ με κοντινή κεφαλιά. Μάλιστα στην αμέσως επόμενη φάση, οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να αιφνιδιάσουν, όμως το σουτ του Βασίλη Ανδριανόπουλου πέρασε άουτ.

Οι παίκτες του κ. Μπουρνάκα συνέχισαν να πιέζουν και στο 60' κέρδισαν πέναλτι. Ο Μπένος "έσπασε" υπέροχα στον Μπλατσέρη αυτός μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή πέρασε ανάμεσα από δυο παίκτες των φιλοξενουμένων αυτοί τον ανέτρεψαν και ο κ. Μπουμαρσόπουλος έδιξε την "άσπρη βούλα".
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαλάκος ο οποίος δεν λάθεψε ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Η επόμενη καλή στιγμή για την ομάδα του Αχιλλέα έλαβε χώρα στο 85' όταν έπειτα από πάσα του Αναγνώστη ο Ζαγγανάς έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή όμως είδε τον Παζιάνα να διώχνει με τα πόδια.

Δύο λεπτά αργότερα και έπειτα από πολύ ωραία κάθετη πάσα ο Βούλγαρης πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Τον "χορό" των ευκαιριών για την ομάδα του Αχιλλέα έκλεισε στο 90' ο Αναγνώστης του οποίου το σουτ από ευνοϊκή θέση πέρασε λίγο άουτ.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Γιάννης Μπουρνάκας): Γκικούδης, Τσιανάκας, Οικονόμου, Γρηγορίου, Κουρούμαλος, Κομισόπουλος (65' Τσετιροκλής), Νεμπεγλέρας, Μπένος, Μπλατσέρης (75' Αναγνώστης), Βούλγαρης, Μαλάκος (70' Ζαγγάνας).

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Δανιλούλης): Παζιάνας, Σερακίωτης (54' Μαυροειδής Αντ.), Ευαγγελόπουλος, Παπακωστούλης, Πρίφτης, Καφές, Βαΐτσης (78' Σιούτας), Ανδριανόπουλος, Τσιτουρτζής (52' Μαυροειδής Γιαν.), Κυριακός, Πίρε.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Μάνος, Γκαρέλης.