Βαθμολογία

Ο Μπούνα χάρισε τη νίκη στο Καλοχώρι

Με χρυσό σκόρερ τον χαρισματικό επιθετικό Μπούνα Ασίζ, η Αναγέννηση Καλοχωρίου επικράτησε με σκορ 1-0 του Δαμασιακού.

Της Βάσως Γκατζούλη

Άσχημη στιγμή στο 40' για τους φιλοξενούμενους που έχασαν τον αρχηγό τους Κώστα Μπουκουβάλα αφού υπέστη κάταγμα της κνήμης και αναγκάστηκε να μεταβεί με ασθενοφόρο στο Πανεπιστιμιακό νοσοκομείο της Λάρισας και του τοποθετήθηκε νάρθηκας. Θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του σωματείου για περίπου 5 εβδομάδες.

Σύσσωμη η διοίκηση του Δαμασιακού στάθηκε δίπλα του. Αμέσως μετά τον τραυματισμό ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κυρατζής Χρήστος έκανε όλες τις ενέργειες ώστε ο παίκτης άμεσα να βρεθεί στο νοσοκομείο.

Ο τραυματισμός έγινε σε μια διεκδίκηση της μπάλας και ο παίκτης σφάδαζε από τους πόνους. Ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει το ματς για περίπου 10 λεπτά. Το παιχνίδι ξεκίνησε όμορφα με δύο δυνατές και εξίσου καλές ομάδες. Υπήρχαν φάσεις αμφότερα. Εκείνο που θα έκρινε την αναμέτρηση ήταν η λεπτομέρεια.

Στο 10' έδωσε ωραία ο Ταρταμπούκας μέσα στην περιοχή στον Μακανίκα, αυτός δυνατό σουτ, ωραία απόκρουση από τον κίπερ σε κόρνερ. Τρία λεπτά μετά όμορφα έστρωσε ο Μπούνα στον Σπυρόπουλο αυτός έκανε το σουτ η μπάλα άουτ. Στο 40' μεγάλη στιγμή για τον Δαμασιακό, όταν ο πολύ καλός Γεωργατζάς μέσα στην περιοχή έστρωσε στο Λόλα αυτός έκανε το σουτ και οριακά πάνω στη γραμμή έσωσε ο Μαρδάνης.

Στην επανάληψη ο Δαμασιακός αποδυναμώθηκε μετά την απώλει του αρχηγού του και έτσι στο 54' ο μαχητικός Μπούνα μπήκε από πλάγια θέση, έκανε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και σε κενή εστία έκανε το 1-0. Η στιγμή που θα μπορούσε το Δαμάσι να φέρει το ματς στα ίσα ήταν στο 59' όταν ο Μουσιάρης Δ. από το χώρο του κέντρου έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ με τον Μαρδάνη να βγάζει σε κόρνερ.

Προσπάθησε να πιέσει ο Δαμασιακός αλλά δεν το κατάφερε και το Καλοχώρι είχε δύο καλές στιγμές στο φινάλε. Στο 65' ο Νεστορίδης έδωσε από το κέντρο στον Μακανίκα, αυτός το σουτ η μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι. Και στο 90' ξέφυγε ο Φούντας, βρέθηκε τετ α τετ έκανε το σουτ, με τα πόδια έδιωξε ο Μαστοροδήμος. Η διαιτησία του αγώνα ήταν άψογη.

*Η διοίκηση του Καλοχωρίου εύχεται ολόψυχα περαστικά και καλή ανάρρωση στον Κώστα Μπουκουβάλα.

*Το athleticlarissa.gr εύχεται γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα για τον Κώστα Μπουκουβάλα.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Τσιαντούλης Π., Μηλιόπουλος, Νεστορίδης, Έξαρχος Θ., Σπυρόπουλος, Τσιαντούλης Κ. (60' Φούντας), Βενέτης, Ταρταμπούκας (84' Λίταινας), Μπούνας (75' Μάρκου), Μακανίκας.

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Μαστοροδήμος, Γεωργατζάς, Καρακάνος, Λέτσιος Κ., Τσιάλτας, Μουσιάρης Δ., Γανός, Λούτσος (80' Ανδρέου), Μπουκουβάλας (40' λ.τ. Λέτσιος Σ.), Λόλας, Μπακαϊμης (50' Μουσιάρης Θ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Νίκζας, Διαμαντής.