Βαθμολογία

Έτοιμη η ΑΕΛ για το πρώτο επίσημο παιχνίδι

Οι επίσημες υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας της ΑΕΛ ξεκινούν ουσιαστικά αύριο Κυριακή, καθώς η ομάδα μας υποδέχεται τον ΑΣ Ιωνικό Ιωνίας, για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β' Εθνικής κατηγορίας, μιας και οι αναμετρήσεις της πρώτης και της δεύτερης αγωνιστικής αναβλήθηκαν, εξαιτίας της απουσίας του Νίκου Τσούτσου που συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα Ενόπλων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Νότιο Κορέα.

Ο Νίκος επέστρεψε πλέον, και όλοι οι παίκτες της ΑΕΛ είναι στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλου, έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα σε όλους τους τομείς για την αυριανή αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Αλκαζάρ, με ώρα έναρξης τις 17:00. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, οπότε όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

«Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά απομένει αυτό να το βγάλουμε και μέσα στο παρκέ. Το μειονέκτημα για εμάς είναι ότι οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, όπως και ο αυριανός μας αντίπαλος έχουν μπει εδώ και δύο εβδομάδες σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ για εμάς είναι μόλις το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Ωστόσο θεωρώ ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε, δηλαδή τη νίκη. Μπορεί ο Ιωνικός Ιωνίας να έχει ξεκινήσει με δύο ήττες στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε αυτό που θέλουμε» σημειώνει ο προπονητής της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος.

O τεχνικός της ΑΕΛ σημειώνει παράλληλα: «Εμείς θέλουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο της Λάρισας. Και με τη βοήθειά του θεωρώ ότι θα έχουμε ακόμη περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρουμε. Ο κόσμος της ΑΕΛ είναι η δύναμή του, και πιστεύω ότι αύριο θα είναι στο πλευρό μας, όπως ήταν σε κάθε παιχνίδι στο παρελθόν».

*Πριν την έναρξη του αγώνα εξάλλου η διοίκηση της ΑΕΛ θα βραβεύσει τον αθλητή της ομάδας, Νίκο Τσούτσο για την ουσιαστική συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα Ενόπλων, που κατέκτησε τη 2η θέση στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα.