Βαθμολογία

Θα ξε(Χ)αστεί γρήγορα

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αναγέννηση Φαρσάλων και Ολυμπιακό Αμπελιάς, για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Το παιχνίδι, ήταν μοιρασμένο, χωρίς να διεκδικεί δάφνες ποιότητας, κάτι που οφείλεται στον κακό αγωνιστικό χώρο του Σταδίου των Φαρσάλων.

Η Αναγέννηση, άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Θωμάς Μουτκανάς βρήκε τον Νταφόπουλο, που σημείωσε το 1-0. Παρ’ όλα αυτά, η χαρά για τους γηπεδούχους, δεν κράτησε για πολύ, μιας και στο 20’, ο Δενελάβας ισοφάρισε σε 1-1 για την Αμπελιά.

Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι, είχαν και δοκάρι στο 35’ με τον Σιδερόπουλο, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Τζερεμέ και Ρούμπα. Τέλος, να σημειωθεί ότι η Αναγέννηση, τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς στο 86’, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βασίλης Τσιάμπας.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Τσιάμπας Β., Μπουλάρι, Συμεωνίδης, Βότσης, Ρούμπας, Κούμπρια (85’ Μπακαλέξης), Μουτκανάς Θ., Αρβανιτοζήσης (75’ Τσιάμπας Απ.), Τζερεμές, Νταφόπουλος (70’ Ζαγγανάς).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Κώστας Σταματόπουλος): Πατρίκιος, Κατσικόπουλος (87’ Γκουντουβάς), Τολιόπουλος, Αλεξούλης, Καραγγελής, Παναγιωτόπουλος, Σιδερόπουλος, Σκλαπάνης, Δενελάβας, Κουλάκογλου (65’ Ακρίβος), Καμπέρης (72’ Πολυμερόπουλος).

Διαιτητής: Ντελέζος Βοηθοί: Γκαραβέλης, Ρουπέλας.

Γιώργος Μητσιούλης