Βαθμολογία

«Κεραυνοβόλος» ανατροπή εκτός έδρας

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε ο Κεραυνός Δένδρων, το απόγευμα του Σαββάτου, μέσα στην έδρα της Συκέας, την οποία και κέρδισε με σκορ 1-2, για την 3η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε αυτό το σκορ με ανατροπή, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν καταφέρει να προηγηθούν με σκορ 1-0.

Συγκεκριμένα, στο 44ο λεπτό, ο Δημήτρης Καρατζιώλης, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Δημήτρη Στάθη, σημειώνοντας το 1-0, το οποίο παρέμεινε μέχρι και τη λήξη του πρώτου μέρους.

Παρ’ όλα αυτά, στον δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν στο 55ο λεπτό, ο Μπαλογιάννης έκανε το 1-1. Μάλιστα, δέκα λεπτά αργότερα, ο Αποστόλης Καλέσης έκανε το 1-2 για την ομάδα των Δένδρων σημειώνοντας έτσι την απόλυτη ανατροπή. Στην συνέχεια, ο Κεραυνός, έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, με τους Γκαντρή και Αποστόλη Καλέση, να μην μπορούν όμως να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Συκέα (Δημήτρης Στάθης): Τσούρης, Καραΐσκος, Κουλιούμπας, Βασιλόπουλος, Λάζος, Παλάσκας Γ., Καρατζιώλης Δ., Καρέλας (75’ Καρατζιώλης Λ.), Τσάτσος (70’ Παλάσκας Θωμ.), Παληγιάννης, Τάχατος (80’ Τσιαντούλας).

Κεραυνός Δένδρων (Χρήστος Τασούλας-Φάνης Μπαντραλέξης): Κυριάκης, Αγγελής, Ζιόγκος (46’ Τσένης), Μπαλογιάννης, Σκράπας, Καλέσης Αχ., Κουτσογιάννης (70’ Τασούλης), Τσούτσος, Βόραδας (80’ Κατσιαβριάς), Γκαντρής, Καλέσης Απ.

Διαιτητής: Βασιλός Βοηθοί: Κεραμίδας, Στεργιακούλης.

Γιώργος Μητσιούλης