Βαθμολογία

Σαρωτικός ο Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης πήρε μία μεγάλη σε έκταση νίκη απέναντι στο Ναρθάκι με σκορ 4-0. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και κατάφεραν να σημειώσουν και τέσσερα γκολ! Αξίζει να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι δεν αντέδρασαν αφού είχαν και βασικές απουσίες.

Πολύ νωρίς στο 7' ο Πανιώνιος έκανε το 1-0 όταν ο Στρατής Χ. έκανε τη πάσα και ο Βασιλείου Χ. με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 20' μετά από φάουλ του Κίτσα, πήρε ο Βασιλείου Χ. έσπασε στον Ελιζόπουλο και αυτός με προβολή το 2-0. Στο 50' ο Ελιζόπουλος έδωσε την πάσα και ο Βασιλείου Χ. έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα και στο 3-0. Στο 60' ο Κίτσας έκανε το σουτ, το ριμπάουντ πήρε ο Δημόπουλος και έκανε το τελικό 4-0.

Πανιώνιος (Αποστόλης Κορομηλάς): Πρίφτης, Βασιλείου Παρ., Βασιλείου Παν., Γκόλτσιος (60' Βασιλείου Β.), Στρατής Ν., Παϊτέρης, Ελιζόπουλος (65' Κανής), Δημόπουλος, Βασιλείου Χ., Στρατής Χ. (75' Στρατής Π.), Κίτσας Γ.

Ναρθάκι (Σάκης Τσιάρας): Αποστολάκης, Λελετζής, Παπανικολάου, Νάκος, Θάνος, Μπούσιος, Μπουλούτσος, Μπασδάνης, Πουρνάρας (70' Κουτσικουρής), Οικονόμου (15' Ραπτοτάσιος, 75' Σίσκος), Παπαθανασίου.

Διαιτητική τριπλέτα: Κορέστης, Καραθάνος, Σπανούλης.