Βαθμολογία

Δεν (Χ)άρηκε κανείς

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μεσοχώρι και Νεάπολη, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, όταν στο 28ο λεπτό, ο Ζαφειράκης, σημείωσε το 0-1, με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στην συνέχεια και στο επόμενο λεπτό, ο Γκρέτσης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 36’, ήρθε και η πρώτη καλή στιγμή για το Μεσοχώρι, όταν ο Καρακώστας έκανε μια σέντρα-σουτ, με τον Συγκούνα παραλίγο να στείλει, άθελά του, την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Τελικά, το Μεσοχώρι, κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι στο 70ο λεπτό, όταν ο Καρακώστας, εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, από πλάγια αριστερή θέση, κέρδισε τον Μόσιαλο και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Ελπίς Μεσοχωρίου (Νίκος Χρόνης): Πατσιτός, Καρακώστας, Μούσιος (70’ Χαράλαμπος), Γκαμπέτος, Χρόνης, Μαρκούγιας (63’ Νεράντζης), Ακριβόπουλος, Φακίτσας Σωκ. (80’ Καλογιάννης), Σαπουνάς, Κουζιώνης, Τσιάρας.

Νεάπολη: Μόσιαλος, Μόρφος, Κοσμάς (70’ Σπανός), Ζάρρας, Συγκούνας, Μπουχλαριώτης, Βράνας, Καλόγηρος (90’ Νόκας), Ζαφειράκης, Γκρέτσης, Ευαγγέλου (55’ Μαρκολέφας).

Διαιτητής: Νίτσας Βοηθοί: Ζαχαρός, Μακρής.

Γιώργος Μητσιούλης