Βαθμολογία

Έκανε το τρία στα τρία η Καρυά

Την 3η του νίκη, σε ισάριθμες αγωνιστικές, κατάφερε να πάρει ο Όλυμπος Καρυάς, που το απόγευμα του Σαββάτου, κέρδισε την Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου, για τον 2ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας.

Στο 35ο λεπτό, ο Χρήστος Δάσσιος, έκανε το 1-0 με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Γιώργου Δάσσιου, με το σκορ αυτό να παραμένει μέχρι και την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος, ο Μανούσιος, βρήκε τον Ορέστη Δάσσιο, που διαμόρφωσε το τελικό 2-0, στο 75ο λεπτό του παιχνιδιού.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι η ομάδα της Καρυάς, είχε και δοκάρι στο πρώτο μέρος, ενώ το Μεγάλο Ελευθεροχώρι, έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία με τον Μάρκο Βαλιάκο.

Όλυμπος Καρυάς (Χρήστος Δάσσιος-Γιάννης Καραγκόγκος): Καρακώστας, Δάσσιος Γ., Καραγκόγκος, Στεργιούλας (30’ Δάσσιος Γρ., λ.τ.), Δημητρίου, Δάσσιος Χρ., Καβαρατζής, Δάσσιος Κ., Χάμος (85’ Αξούγκας), Μανούσιος (80’ Κελέκης), Δάσσιος Ορ.

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου (Στέφανος Μπόρας): Γιαννάκος, Δαλώσης, Μητούλας, Γραμμένος Α. (77’ Μπρέλλας), Παππάς, Λυμπίκης Α., Γεωργάκης, Βαλιάκος Μ., Ξεφτέρης Ηλ. (14’ Ξεφτέρης Χρ.), Βαλιάκος Π., Τάμπλης (56’ Χατζής, λ.τ.).

Διαιτητής: Σάρρος Βοηθοί: Νάκας, Τάνας.                              

Γιώργος Μητσιούλης