Βαθμολογία

Ολική ανατροπή και 4Χ4 για την ΑΕΛ!

Μία μεγάλη νίκη σημείωσε η ΑΕΛ το Σάββατο (17/10) στο AEL FC ARENA απέναντι στον Εργοτέλη. Η ΑΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε στο 86' και στο 94' να κάνει το 2-1 να κρατήσει την πρώτη θέση και να μην έχει χάσει μέχρι στιγμής! Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου, στο τέλος, παίκτες και κόσμος έγιναν ένα!

Το φιλμ του αγώνα

21' Πολύ ωραίος συνδυασμός με την ΑΕΛ, από σέντρα του Κοντοχρήστου από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Λαμπρόπουλο έξω από την περιοχή, όπου ο Λαμπρόπουλος δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ.

24' Σέντρα σουτ του Στεφάνοβιτς, ο Δωματάς προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα κόντραρε για να καταλήξει κόρνερ υπέρ του Εργοτέλη.

25' Ο Μπόγιοβιτς βγήκε από αριστερά, έδωσε στην περιοχή στον Πάτο, αλλά ο Αθανασίου μπλόκαρε μπροστά από τον επιθετικό της ΑΕΛ.

35' Ο Μπουρσέλης πήρε την μπάλα στην περιοχή από ωραία πάσα του Παμλίδη και με ψηλοκρεμαστό σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων (0-1).

42' Γυριστή κεφαλιά του Μπόγιοβιτς μετά από σέντρα του Κοντοχρήστου, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του Εργοτέλη.

47' O Mπουντοπουλος μπήκε στην περιοχή του Εργοτέλη και έκανε σουτ, αλλά έδιωξε με τις γροθιές ο Αθανασίου.

51' Ο Κοντοχρήστος άνοιξε την μπάλα δεξιά για τον Νικολακάκη που μπήκε από πλάγια στην περιοχή, αλλά το σουτ που δοκίμασε κόντραρε στα σώματα.

87' Ο Ναγιάρ με κεφαλιά ισοφάρισε μετά από κόρνερ του Ουρτάδο (1-1).

94' Ο Μαρουκάκης εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια του Αθανασίου σε ένα γέμισμα και από κοντά με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (2-1).

ΑΕΛ (Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος (58' Μαρουκάκης), Πάτο, Μπουντόπουλος, Μπόγιοβιτς.

Εργοτέλης (Βέλιτς): Αθανασίου, Γιαλούσης, Άλμπι Άλλα, Αυγενικού, Μπουρσέλης, Κούρτης, Στεφάνοβιτς, Γρομητσάρης, Παμλίδης (90'+1' Μάνος), Δωματάς, Κυριακόπουλος.