Βαθμολογία

Τρία γκολ και διπλό για το Πουρνάρι

Η Αναγέννηση Πουρναρίου πήρε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Ανθούπολη κόντρα στην τοπική ομάδα με σκορ 2-3.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι φιλοξενούμενοι αν και είχαν τον... αέρα του 0-3, στο 77' και στο 80' δέχθηκαν δύο γκολ και σίγουρα στα τελευταία λεπτά το ματς πήρε μια άγρια ομορφιά.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και γενικά είχαν καλύτερη κυκλοφορία μπάλας. Απο την άλλη οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος, σημείωσαν δύο γκολ αλλά δεν κατάφεραν στο τέλος να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι.


Στο 3' ο Ζιούστης βγήκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 22' ο Ζιούστης έκανε τη σέντρα - σουτ, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Νεμπεγλέρας έκανε τη πάσα στον Τσαμούρα αυτός το σουτ, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Χάμος.


Στο 52' ανατράπηκε ο Γαρυφαλλόπουλος από τον Τσιότσικα, ο Νεμπεγλέρας έκανε το 0-2 με πέναλτι. Στο 57' ο Τσιαμούρας πέτυχε και τρίτο γκολ. 13 λεπτά πριν το τέλος ο Αλβανός από κοντά έκανε το 1-3 από πάσα του Τσιβάκου.

Τρία λεπτά αργότερα ο Τσιβάκας με σέντρα - σουτ έκανε το 2-3 που ήταν και το τελικό σκορ παρά την προσπάθεια της Ανθούπολης να φέρει το ματς στα ίσα.


Ανθούπολη (Χρήστος Αθανασόπουλος): Χάμος, Χατζηρούφας, Σελήνης (35' Νίκου), Τσιότσικας (60' Τσιβάκας), Τζήκας, Παυλίδης, Αλβανός, Αθανασίου, Μπατζιανούλης (68' Πούλιος), Μαρβαντάϊ Τζέιμς, Αντωνόπουλος.


Αναγέννηση Πουρναρίου (Κώστας Μπακατσής): Κρητικός Γ., Ζαϊρές, Πατσώνης, Γκέκας (47' Γούργος), Κρητικός Θ.Β., Τσιαμούρας (73' Κρητικός Ν.), Ζιούστης, Κρητικός Μ. (77' Κρητικός Θ.Γ.), Νεμπεγλέρας, Πάσχος, Γαρυφαλλόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσιρίκας, Πάτσης, Ντίνου.