Βαθμολογία

Στον ΠΑΟ Κρουσώνα ο Μπάμπης

Στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής θα αγωνίζεται φέτος ο Βασίλης Μπάμπης, ο οποίος ανήκει στον ΟΦΗ, ωστόσο ο 19χρονος μπακ-χαφ όμως δεν θα φοράει τη φανέλα των «ασπρόμαυρων».

Την Πέμπτη (15/10) ο νεαρός άσος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟ Κρουσώνα και την Παρασκευή (16/10) οι δύο σύλλογοι ολοκλήρωσαν τις συζητήσεις τους για την παραχώρηση του παίκτη, ο οποίος δόθηκε στην ομάδα του Κρουσώνα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Ολοκληρώθηκε σήμερα άλλη μία μεταγραφική προσθήκη για τον ΠΑΟ Κρουσώνα, με τον Βασίλη Μπάμπη να παραχωρείται δανεικός στον ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ ως το τέλος της φετινής περιόδου. Οι διοικήσεις του ΠΑΟ Κρουσώνα και του ΟΦΗ ήταν σε συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα την Πέμπτη εξασφάλισε την σχετική άδεια από τον ΟΦΗ και προπονήθηκε στον Κρουσώνα υπό τις οδηγίες του Ράικο Γιάνγιανιν. Σήμερα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες και πλέον περιμένουν την έκδοση του δελτίου του, προκειμένου να είναι στη διάθεση του κ. Γιάνγιανιν για το ματς της Κυριακής με την Επισκοπή. Η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα καλωσορίζει τον 19χρονο ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του σωματείου και του εύχεται να έχει μια αποδοτική ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία. Επίσης, ευχαριστεί τον ΟΦΗ για την παραχώρηση του Βασίλη Μπάμπη στο σωματείο του Κρουσώνα. Στις φωτογραφίες ο Βασίλης Μπάμπης από την χτεσινή πρώτη του προπόνηση στον Κρουσώνα».

Παράλληλα, υπήρχε και επίσημη τοποθέτηση και από την πλευρά του ΟΦΗ: «Δανεικός για ένα χρόνο στον ΠΑΟΚρουσώνα, παραχωρήθηκε από τον ΟΦΗ ο Βασίλης Μπάμπης. Ο 19χρονος αριστερός μπακ-χαφ παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της χρονιάς στην ομάδα του Κρουσώνα που αγωνίζεται στη Γ Εθνική, προκειμένου να βάλει παιχνίδια στα πόδια του. Ο Βασίλης Μπάμπης γεννήθηκε στις 22/10/1996, προέρχεται από την Κ-20 του ΟΦΗ, ενώ συμμετείχε φέτος σε όλη την προετοιμασία της πρώτης ομάδας και τα φιλικά παιχνίδια, αλλά και σε αποστολές. Το υπεράριθμο ρόστερ του ΟΦΗ σε αυτή τη φάση, οδήγησε τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου της κρητικής ομάδας σε αυτήν την απόφαση, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής που είναι από τα επίλεκτα ταλέντα του ΟΦΗ, να πάρει χρόνο συμμετοχής».