Βαθμολογία

Νέο συμβόλαιο στον Χάου!

Την παραμονή του Έντι Χάου στον πάγκο της ομάδας και τα επόμενα χρόνια ανακοίνωσε η διοίκηση της Μπόρνμουθ!  Η απόλυτη επιβράβευση! Οι διοικούντες έδειξαν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι πιστεύουν στη δουλειά του 37χρονου προπονητή, προσφέροντάς του νέο πολυετές συμβόλαιο.

Η ακριβής ισχύ του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αν και τα αγγλικά Μέσα αποκαλύπτουν ότι έδωσε τα χέρια για παραμονή στο «τιμόνι» της ομάδας έως το καλοκαίρι του 2020!

Η είδηση αυτή, ανεξάρτητα με την μέτρια έως κακή εκκίνηση της ομάδας στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ, ήχησε θετικά στις τάξεις των οπαδών, αλλά και στα υπόλοιπα ενεργά στελέχη του συλλόγου, αφού κανείς δεν ξεχνά την τρομερή περσινή πορεία και την άνοδο από την Τσάμπιονσιπ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ο Έντι θα μείνει στην ομάδα. Έχουμε πολύ στενή σχέση, μιλάμε καθημερινά και ο ένας εμπιστεύεται τον άλλον στις αποφάσεις που παίρνει. Υπάρχει αλληλοσεβασμός. Μαζί θα μπορέσουμε να καταφέρουμε κάτι πολύ σπουδαίο στο άμεσο μέλλον και είμαι σίγουρος ότι ο Έντι θα καταφέρει να εδραιώσει την Μπόρνμουθ στην Πρέμιερ Λιγκ», τόνισε αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Μαξίμ Ντενίμ.